NAJNOVIJE INFORMACIJE O UBISTVU ĐOKIĆA: U toku veštačenje tragova koji bi trebalo da potvrde vezu osumnjičenih sa zločinom

J. ĆOSIN

23. 10. 2021. u 14:34

U SKLOPU istrage o ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, trenutno se okvrino rade veštačenja tragova koji bi trebalo da potvrde vezu osumnjičenih sa delom.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УБИСТВУ ЂОКИЋА: У току вештачење трагова који би требало да потврде везу осумњичених са злочином

Foto: J. Ćosin

Podsetimo, Goran DŽonić, rođak porodice, jedan je od osumnjičenih za učestvovanje u ovom strašnom zločinu.

Do Gorana DŽonića (59), osumnjičenog za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića (57), snaje Gordane (56) i bratanice Lidije (25), policija je najverovatnije došla zahvaljujući tome što su ga prijavili ljudi koji su mu navodno napravili prigušivač za pištolj, a kojima je nedavno vratio veću količinu novca.

Foto: Ilustracija

 

Istražitelji su u petak u DŽonićevom stanu u Aleksincu pronašli i pištolj iz kog je, kako se sumnja, ubijeno troje Đokića, a nađen je i skuter, kojim se, navodno, dovezao do mesta gde ih je sačekao.

Nakon izjave koju je dao DŽonić, uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce. Kako nezvanično saznajemo, dvojica od privedenih su braća Konstantin i Kostadin M. Treći muškarac je Marko M. iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP iz Beograda a četvrti je D.M. iz Ozrena.

Porodica Đokić je u noći između 26. i 27. septembra nestala, a njihova tela su pronađena 02. oktobra. Kako se saznaje, njihova tela su nakon ubistva spaljena i pokrivena rastinjem, a vozilo je takođe spaljeno.

BONUS VIDEO - Potraga za novcem Đokića: Radnici otkopavaju imanje Džonića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)