ISPRIČAO SVE DO DETALJA: Evo šta je osumnjičeni za likvidaciju MMA borca i pokušaj ubistva Goranca u Novom Sadu rekao policiji!

Novosti online

15. 09. 2021. u 23:22

POLICIJSKOJ upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića.

ИСПРИЧАО СВЕ ДО ДЕТАЉА: Ево шта је осумњичени за ликвидацију ММА борца и покушај убиства Горанца у Новом Саду рекао полицији!

Petar Milošević

Kako saznaju “Novosti”, reč je o Danijelu Janošu. On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Januš je, kada se predao, sve do detalja ispričao policiji.

Otkrio je sve o ubistvu Stojanovića, opisao kako je likvidiran, sa kim je bio kada je zločin izvršen.

Do detalja je opisao kako je planirana sačekuša, a rekao je i sa kim je bio tokom izvršenja zločina.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stojanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. NJih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)