DANAS je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu saslušan L.G. koji je okrivljen da je 18. 07. izazvao saobraćajnu nesreću na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran u kojoj je povređeno dvoje dece.

Komentari (5)

PETAR

21.07.2021. 14:03

NEK CUTI ON KOLIKO HOCE,A PRAVOSUDE NEK MU ODREDI ZATVOR 30.G. I NEK SVIH TIH GODINA BUDE MUTAV ..TAKO SVIM BAHATIM VOZACIMA KAO STO JE OVAJ BANDIT NE PADNE NA PAMET VECA BRZINA OD 20-30.KM NA PESACKOM PRELAZU

nebojsa

21.07.2021. 19:56

nemogu da verujem da vec dva puta pravio isto krivicno delo i sad opet. ma gde je tu zakon,posle prvog dela ostao bi bez dozvole najmanje 2 godine,a posle drugog bez dozvole dozivotno,da nepricam o svim dodatnim,usputnim kaznama,novcana zatvorska.... ajde ljudi pustite ga za godinu dana da ponovo vozi,pa da svi kolektivno placemo..... kakav je to zakon,u stvari zakonodavci korumpirani...pih,nismo mi ni za afriku, a kamoli za evropu

Nesa

22.07.2021. 09:12

Dozvoliti coveku koji ovako pokosi decu na pesackom prelazu, koji nije stao I pomogao zrtvama, koji se skrivao od organa gonjenja, ne preuzimajuci odgovornost za strasno delo koje je pocinio, koji na saslusanju nije priznao krivicu I pokazao kajanje ......dozvoliti mu da se brain sa slobode je zlocin opet protiv te neduzne dece.

Ena

23.07.2021. 09:17

Kao prvo ubio je dete na pesackom prelazu ,drugo, pobegao je a trece ,vec je dva puta pravio prekrsaje protiv bezbednosti u saobracaju i oni ga na sve to puste na slobodu. Taj koji ga je pustio treba zajedno sa njim u zatvorsku celiju.