NEGIRAO DA JE NEPRIKLADNO DODIRIVAO DEVOJČICU (12): Odbrana osumnjičenog (25) iz Vladičinog Hana, tvrdi da nije uradio ništa loše

Novosti online

13. 07. 2021. u 20:47

M. K. (25) OSUMNjIČEN za nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (12) iz okoline Vladičinog Hana, na saslušanju je, navodno, negirao da je dete neprikladno dodirivao.

НЕГИРАО ДА ЈЕ НЕПРИКЛАДНО ДОДИРИВАО ДЕВОЈЧИЦУ (12): Одбрана осумњиченог (25) из Владичиног Хана, тврди да није урадио ништа лоше

Foto: Depositphotos

Podsetimo, muškarac je uhapšen nakon prijave roditelja devojčice da je njihovu ćerku poznanik pokušao da seksualno zlostavlja. On je uhapšen, a posle saslušanja pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vladičinom Hanu, određen mu je jednomesečni pritvor.

- M.K. se branio da on nije uradio ništa loše i negirao da je devojčicu dodirivao po zadnjici, uvukao i skinuo svoj donji veš,pa onanisao pred njom - kaže izvor Kurira.

Kako su ispričali pozanici devojčice, nakon što ju je mladić napao, ona je počela da se brani.

- Dozivala je upomoć, borila se, a navodno ga je u jednom momentu ugrizla za ruku i uspela da se otrgne od njega. Odmah je majci rekla šta se desilo, pa je ona otišla u policijsku stanicu i prijavila meštanina.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)