OGLASIO SE ADVOKAT BRANISLAVA LEČIĆA: "Postoje dokazi o Lečićevoj nevinosti koji još nisu izneti u javnost"

Novosti onlajn

13. 07. 2021. u 14:27

ADVOKAT Branislava Lečića, oglasio se nakon vesti da je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu protiv glumca koju je podnela Danijela Štajnfeld.

ОГЛАСИО СЕ АДВОКАТ БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Постоје докази о Лечићевој невиности који још нису изнети у јавност

Novosti

- Shodno zakonu, eventualno rešenje o odbačaju krivične prijave se ne dostavlja nikome drugom sem podnosiocu krivične prijave, pa kako g-din Branislav Lečić nema nikakvo drugo svojstvo sem svojstvo građanina, to nam rešenje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nije ni dostavljeno, iz kog razloga u ovom trenutku nemamo uvide u njegovo obrazloženje, ali ćemo tražiti odobrenje tužilaštva da nam rešenje bude dostavljeno. Ukoliko je medijska informacija tačna, Branislav Lečić, njegova porodica, prijatelji, poslovni saradnici, ali i njegovi advokati, odbačaj krivične prijave doživljavaju kao čekanu pravdu - piše u saopštenju i dodaje se:

- Iako u ovom trenutku nemamo uvid u obrazloženje rešenja o odbačaju krivične prijave, ukazujemo javnosti da su sve izjave g-đe Danijele Štajnfeld međusobom kontradiktorne i da sve medijske interpretacije obiluju nelogičnostima, dok samo postupanje i ponašanje g-đe Danijele Štajnfeld, koja se kao obrazovana glumica čija karijera direktno zavisi od popularnosti, obratila najpre medijima, izradila film sa sobom u glavnoj ulozi, radila na popularnosti tog filma, samo po sebi ukazuje na motivisanost koja je, najblaže rečeno, veoma neuobičajena a svakako neviđena kod navodnih "žrtava silovanja“.

- Punomoćnici Branislava Lečića obaveštavaju javnost da osim dokaza koji su do sada medijski interpretirani – postoje i drugi dokazi koji nepobitno ukazuju na činjenicu da Branisav Lečić sa navodima g-đe Štajnfild nema ništa, i ti dokazi još uvek nisu prezentovani javnosti, ali jesu državnim organima. Među ovim dokazima spada i onaj iz kog proističe da je se sa audio snimkom koji je javnosti prezentovan pre prezentacije sečenjem i pakovanjem manipulisalo. A pri tom još postoje i dokazi značajniji i važniji od tog - piše u saopštenju.

Navodi se da se Branislav Lečić zahvaljuje javnosti, prijateljima i kolegama na veri koja je iskazana u njegovu nevinost.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni