EKSKLUZIVNO: Do sada neviđen snimak tuče u Aleksincu nakon koje je preminuo Aleksa (VIDEO)

J. ĆOSIN

08. 07. 2021. u 10:11

ALEKSINČANIN Aleksa S. (26) pretučen je na proslavi 18. rođendana u maju ove godine, a sada se i pojavio snimak tuče koja je prethodila tragediji.

ЕКСКЛУЗИВНО: До сада невиђен снимак туче у Алексинцу након које је преминуо Алекса (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Aleksa je nakon tuče izbačen ispred restorana na pločnik. Nije imao vidljivih povreda, ali je zbog unutrašnjeg krvarenja hitno prebačen u Klinički centar Niš, gde je preminuo.

- Sve se dogodilo u restoranu „Oaza“ na periferiji Aleksinca. Bila je u toku proslava rođendana, punoletstva jednog dečaka gde je i Aleksa prisutvovao sa društvom. U jednom trenutku došlo je do sukoba među mladićima, gde je Aleksa izvukao deblji kraj i izbačen je iz restorana na pločnik. Neko je potom pozvao njegovu rođaku koja je lekar u aleksinačkoj bolnici, koja je pokušala da ga renimira, ali je bio u takvom stanju da su morali odmah da ga prebace u niški Klinički centar - rekla je tada rođaka mladića.

 

Podsetimo, J.R.K. vlasnica ove kafane uhapšena je jer je istražnim organima kazala da nema snimke jer joj je sistem za video nadzor izgoreo u požaru, ali kada je shvatila da policija neće odustati od pribavljanja snimaka, odlučila je da im preda risiver sa video materijalom.

- Policija je pregledala mesto gde se nalazio risiver i posumnjala da je on nedavno sklonjen. Suočena sa činjenicama vlasnica je priznala da je sklonila risiver i predala ga policiji. Na jednom od snimaka zabeležena je bila tuča i video se momenat kada je Aleksa Stojmenović daobio udarac u vrat – rekao je tada naš izvor.

Ona je osuđena na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara

Podsetimo, nakon tragedije uhapšen je O.P. (18) jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat. Pored njega, uhapšeni su I M.S. (26) I Z.T. (18) kao i dvojica maloletnika zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči.

Povod tragičnog sukoba bilo je gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega