MUČILI DEČAKA NA VRAČARU: Dete plakalo, a starleta mirno gledala kako joj muž prebija sina, zlostavljanje trajalo godinu dana

Novosti online

17. 06. 2021. u 23:52

BEOGRADSKA starleta (M. K.) i njen vanbračni parter (M. M.)uhapšeni su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je on počinio nasilje u porodici nad njenim maloletnim sinom, a ona zbog toga što nije pružila pomoć detetu, kao i zato što je dečaka zapuštala i zlostavljala.

МУЧИЛИ ДЕЧАКА НА ВРАЧАРУ: Дете плакало, а старлета мирно гледала како јој муж пребија сина, злостављање трајало годину дана

Foto: Depositphotos

Dečak je sam prijavio policiji da trpi nasilje i ispričao da mu majka nije pomagala, već da je, kada bi videla da plače zbog zlostavljanja očuha, vikala da prestane da plače.

Godinu dana trajalo zlostavljanje

U krivičnoj prijavi navodi se da je uhapšeni muškarac, koji je živeo sa njegovom majkom na Vračaru, dečaka zlostavljao duže od godinu dana, od maja 2020. Navodno, dečaka je više puta tukao i naneo mu povrede, a majka je sve to nemo gledala.

- U utorak, oko 16 sati, osumnjičeni je na ulici ponovo napao maloletnog oštećenog tako što ga je rukama oborio na pod, a zatim uhvatio za kragnu majice i podigao sa zemlje, nanevši mu povrede vrata i desne nadlaktice, takođe u prisustvu majke oštećenog, koja ni tada nije preduzela nikakve mere da ga zaštiti, već se sa osumnjičenim udaljila, ostavivši dečaka da plače - saopštilo je Prvo tužilaštvo.

Nakon ovoga, dečak je sam obavestio policiju o nasilju u porodici kom je izložen, potvrđeno je iz tužilaštva.

- Pored krivičnog dela nepružanja pomoći, majci je stavljeno na teret i krivično delo zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica jer je u maju 2020, nakon stupanja u emotivnu vezu sa osumnjičenim, napustila stan u kom je živela sa svojim maloletnim sinom, prestala da se stara o svom detetu, a njegovo vaspitanje i brigu o njemu prepustila svojoj majci, koja usled starosti nije u stanju da isprati razvojne potrebe deteta - navelo je tužilaštvo.

HOĆE DA BUDE POZNATA, OPSEDNUTA KRIMINALOM

Osumnjičena majka poznata je u beogradskim kriminalnim krugovima kao devojka koja voli da se druži sa žestokim momcima, ali i da se fotografiše s poznatim ličnostima.

- Druži se sa bivšim ženama kriminalaca, želeli da bude poznata i da se druži sa džet-setom, a neretko je na profilima postavljala i svoje obnažene slike. Predstavlja se kao „opasna devojka“, opsednuta je filmovima i serijama o narko-kriminalu - kaže izvor.

Negirali na saslušanju

Osumnjičena starleta i njen partner juče su saslušani u tužilaštvu i oni su u prisustvu advokata negirali da su izvršili krivična dela koja im se stavljaju na teret.

Tužilac je nakon saslušanja predložio sudu da osumnjičenima odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

 

Komšije: Mališan je stalno plakao

Na Vračaru, gde uhapšena majka i njen emotivni partner stanuju, komšije nemaju baš lepo mišljenje o njima.

- Stalno se svađaju i tuku. Uvek je kod njih neka vriska i cika. Mališan povremeno dolazi kod njih, ali tada stalno plače i uvek je neki haos. Ona je uvek vikala na dete - kažu komšije i dodaju:

- Žive neuslovno, imaju samo sobu i kupatilo. Ma užas!

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)