OD RUINE DO NAJSAVREMENIJEG OBJEKTA ZA DECU: Pogledajte kako je nekada izgledala škola u Ražnju koju je obišao Vučić (FOTO)

Novosti online

10. 12. 2021. u 14:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić započeo je trodnevnu posetu Nišavskom okrugu obilaskom Osnovne škole "Ivan Vušović" u Ražnju.

ОД РУИНЕ ДО НАЈСАВРЕМЕНИЈЕГ ОБЈЕКТА ЗА ДЕЦУ: Погледајте како је некада изгледала школа у Ражњу коју је обишао Вучић (ФОТО)

Foto: Novosti

Njega je ispred renoviranog zdanja dočekalo rukovodstvo škole i brojni meštani, kojima se obratio.

Vučić je najavio izgradnju puta Kovilovac—Skorica, kao i nastavak rekonstrukcije škole, koja već izgleda daleko bolje nego ranije, što možete videti i u galeriji ispod.

Predsednika je ispred škole dočekalo rukovodstvo škole i brojni meštani.

Obraćajući se okupljenim građanima, predsednik je najavio izgradnju puta Kovilovac—Skorica, kao i nastavak rekonstrukcije škole.

Vučić je sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem otvorio novoizgrađenu halu za fizičko u školi koju pohađaju 222 učenika.

Predsednik je govorio i o investicijama u Ražanj sa ciljem otvaranja novih radnih mesta.

- Teško ćemo dovesti stranog investitora u Ražanj, smatram da bi bilo dobro da se otvori manji pogon vojne industrije kako bismo zaposlili oko 200 ili 250 ljudi, kako bismo podigli i prosek plata, kako biste vi i vaša deca imali budućnost - naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna