CENE bitkoina su se za manje od mesec dana udvostručile na više od 40.000 dolara. I dok trgovci kriptovaluta tvrde da je ovaj zapanjujući talas opravdan, neki na Vol Stritu upozoravaju da se ovo neće dobro završiti.
Povezane vesti
NAJVEĆA VREDNOST U ISTORIJI POSTOJANJA KRIPTOVALUTE: Bitkoin premašio 21.000 dolara!
VREDNOST bitkoina najveća je u istoriji postojanja ove kriptovalute - u sredu, u 22.54, bitkoin je vredeo 21.298 dolara, preneo je TASS.
17. 12. 2020. u 09:02
Najnovije iz rubrike
AMERIČKI MEDIJI: Rublja među pet najprofitabilnijih globalnih aktiva
RUSKA rublja je pokazala najjači rast vrednosti u proteklih 12 meseci od 1994. godine, premašivši kurseve glavnih valuta u odnosu na dolar u ovoj godini, navodi Blumberg.
24. 12. 2025. u 22:47
SINIŠA MALI SASTAO SE SA DŽEFRIJEM SAKSOM: Razgovarali o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočava Srbija
PRVI potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije.
24. 12. 2025. u 22:04
NAJNOVIJA ODLUKA: OFAK produžio rok za pregovore NIS-u do 24. marta
KANCELARIJA za kontrolu strane imovine SAD (OFAK) izdala je novu licencu kompaniji NIS, kojom se dozvoljavaju pregovori o prodaji ruskog udela sa produženim rokom do 24. marta.
24. 12. 2025. u 16:59
EKSPO JE SVE BLIŽE: Do otvaranja ostalo još 500 dana, učešće potvrdilo čak 130 država
DANAS možemo da se pohvalimo da je učešće na Specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027 Beograd potvrdilo čak 130 zemalja. Podsećamo da je naš početni cilj bio učešće 120 zemalja, što znači da već sada imamo razlog da podelimo izuzetno dobre vesti - svet se raduje dolasku u Beograd i prepoznaje Srbiju kao mesto susreta nacija, dijaloga i novih ideja, navodi se u saopštenju EKSPO.
24. 12. 2025. u 16:22
BIĆE PEČENJA ZA NOVU GODINU: Prasići na ceni uoči praznika, ovo je najtraženija kategorija
NA većini pijaca najviše su se tražila prasad težine od 16 go 25 kilograma.
24. 12. 2025. u 16:18
Komentari (0)