IMLEK OBRADOVAO ĐAKE PRVAKE

Promo

07. 09. 2023. u 12:12

Kompanija Imlek tradicionalno obeležila početak školske godine donacijom školskog pribora i mlečnih proizvoda domovima za nezbrinutu decu

ИМЛЕК ОБРАДОВАО ЂАКЕ ПРВАКЕ

Foto: Uroš Pajić

Povodom početka školske godine, kompanija Imlek, tradicionalno je donirala mlečne proizvode i školski pribor ustanovama za nezbrinutu decu širom Srbije.

U skladu sa vrednostima koje neguje, Imlek redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama za nezbrinutu decu, poput Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Centru za integraciju mladih Svratište, Prihvatilištu za decu Beograda, kao i SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici i SOS Dečijem selu u Kraljevu, Kolevki u Subotici, Domu Pčelica u Nišu, Domu za decu Jefimija u Kruševcu i mnogim drugim.

Prve dane đačkog doba, prvaci su proveli u druženju sa predstavnicima kompanije, koji su im poželeli srećan polazak u školu, mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života. Pored Moja Kravica svezaka i bojica, mališani su uživali u omiljenom mlečnom napitku Moja Kravica čokoladnom mleku. Kompanija pored obeležavanja početka školske godine, tradicionalno donira svoje proizvode i povodom Svetskog dana mleka, uskršnjih i božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka i Svetskog dana deteta.

Foto: Uroš Pajić

„Kompanija Imlek dosledna je svojoj tradiciji da inicira i pomaže različite društveno odgovorne aktivnosti koje će najmlađima obezbediti srećnije i zdravije odrastanje. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje kontinuirano sprovodimo i raduje nas što možemo doprineti srećnijem odrastanju dece, posebno u vreme početka školske godine. Imlek će i dalje ostati pouzdan partner zajednici i nastavićemo da se trudimo da svako dete ima priliku da raste i razvija se uz mlečne proizvode“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!