ISKORISTI ŠANSU KARIJERE - PRIJAVI SE DA BUDEŠ MOZZARTOV OPERATER!

Promo

28. 07. 2023. u 11:30

POSAO na uplatnim mestima za mnoge je prvi u životu i na početku deluje kao usputna stanica dok se ne završi fakultet ili ne pronađe posao u struci. Ipak, kompanija Mozzart prepoznaje rad, trud i zalaganje, pa to i nagrađuje napredovanjem.

ИСКОРИСТИ ШАНСУ КАРИЈЕРЕ - ПРИЈАВИ СЕ ДА БУДЕШ МОЗЗАРТОВ ОПЕРАТЕР!

Foto: Promo

Mnogi operateri vrlo brzo zakucaju na vrata beogradske centrale regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću! Neki odu i korak dalje, te ostvare internacionalne karijere, jer kako se Mozzart razvija, razvijaju se i njegovi zaposleni!

Operateri su već godinama primer zašto je ova uspešna srpska kompanija, koja posluje na čak deset tržišta i na tri kontinenta, sinonim za karijerno napredovanje. Samo u prošloj godini u centralu Mozzarta stiglo je više od 50 kolega sa uplatnih mesta širom Srbije.

Prvo lice koje kandidati za operatere vide kada dođu na razgovor za posao je Branka Biočanin, specijalista za regrutaciju i selekciju. Njoj je rad na uplatnom mestu dobro poznat, jer je i sama krenula od kucanja tiketa.

Ona je u Mozzartu skoro 15 godina, a počela je sasvim slučajno u rodnom Vrbasu, kao zamena sestri koja je bila na porodiljskom odsusutvu.  

- Počela sam da radim sa samo 19 godina, a posle nekoliko napredovanja stigla sam do pozicije šefa uplatnog mesta u Novom Sadu. Moje ambicije tu nisu stale, dopao mi se sistem rada kompanije i mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja. Imala sam viziju da se zaposlim u Ljudskim resursima i pređem u centralu, a kao najlepše iskustvo ću pamtiti posao predavača u Centru za obuku. Mentori i kolege su se potrudili da me usmere, a kompanija mi je omogućila dodatne edukacije iz oblasti koje su potrebne u tom poslu, odnosno obrazovanje na Univerzitetu na smeru psihologije, tako da tu moje usavršavanje i napredovanje nije stalo - objašnjava Branka.

Biočanin ističe da se u Mozzartu zaista prati razvoj, rad i trud zaposlenih, te se i ravnopravno unapređuju svi:

- Napredovanje u Mozzartu je „sigurica“, kako bi mladi to rekli. Poruka za njih je da se prijave za rad na našim uplatnim mestima, jer kasnije mogu stići do veoma visokih pozicija u kompaniji, do posla u HR-u, PR-u ili u raznim drugim oblastima koje su veoma popularne na tržištu rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave