VESIĆ OBIŠAO RADOVE NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Deo se pušta u saobraćaj već u junu (FOTO)

Novosti online

13. 05. 2023. u 15:22

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je danas radove na obilaznici oko Beograda.

ВЕСИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА ОБИЛАЗНИЦИ ОКО БЕОГРАДА: Део се пушта у саобраћај већ у јуну (ФОТО)

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

On kaže da vredni radnici završavaju obilaznicu koja nam je obećavana duže od tri decenije, i da ne dozvoljavaju da Srbija stane.

- Danas asfaltiramo drugi sloj u desnoj cevi tunela Beli potok čija je dužina 360 metara. Sledeće nedelje asfaltiramo levu cev ovog tunela. Opremanje tunela je već počelo a naredne nedelje već postavljamo rasvetu. Za dve nedelje završićemo asfaltiranje ispred ulaznog i izlaznog portala tunela i spojićemo ih sa već urađenih 9.6 kilometara auto-puta od tunela Straževica do petlje Bubanj potok - istakao je ministar.

Vesić dodaje da će ovaj deo obilaznice biti pušten za saobraćaj u junu ove godine.

- Tako ćemo rastereti most i petlju Gazela preko je svakog dana prođe skoro 130.000 automobila i 1.351 vozilo javnog prevoza u kojima se preveze svakog dana više od 200.000 ljudi. Kao i 7.171 lako teretni vozilo koliko dnevno prođe preko Gazele - navodi on, i zaključuje:

- Predsednik Vučić gradi puteve, pruge i mostove. Nadam se samo da nekome neće pasti napamet da blokira i ovu obilaznicu kao što su juče blokirali Gazelu. Jer kada se gradi te što blokiraju nećete videti na gradilištu. Tu su kada se nešto završi i izgradi da kvare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)