NAGRADE NIKAD VEĆE: Sutra finalno izvlačenje "Uzmi račun i pobedi"

S. B.

24. 02. 2023. u 14:22

FINALNO, peto izvlačenje prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održano sutra, od 18 časova, uz direktan prenos na Prvom programu Radio-televizije Srbije. Nadmašena je magična brojka od 100 miliona skeniranih računa, što ovogodišnje izdanje nagradne igre čini ubedljivo najuspešnijim od svih do sada. Svi računi skenirani do subote u podne biće u konkurenciji za nagrade od 18 časova.

НАГРАДЕ НИКАД ВЕЋЕ: Сутра финално извлачење Узми рачун и победи

Foto: Printskrin

Nagrade su najvrednije do sada - jedan trosoban i jedan četvorosoban stan u Beogradu dobiće nove vlasnike, koje će odrediti naš proslavljeni košarkaš Igor Rakočević.

- Možda smo se nadali ovakvim statistikama, ali da budem u potpunosti iskren, nismo ih očekivali - rekao je ministar finansija Siniša Mali.

- Mi danas, posle tačno dva meseca od početka rada aplikacije, imamo više od sto miliona skeniranih računa, od 920.000 punoletnih građana Srbije, koliko ih je instaliralo aplikaciju do sada. Bilo je određenih bojazni kako će naši sugrađani prihvatiti prelazak sa koverata na aplikaciju, da li će se snaći u nečemu za njih potpuno novom. Pokazali su, međutim, da se snalaze u digitalizaciji mnogo bolje nego što se misli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista