PRODAJA IMOVINE: Na spisku nepokretnosti nekadašnje Jugobanke lokal i stanovi u Kladovu i Boru

S. M. J.

21. 02. 2023. u 19:44

AGENCIJA za osiguranje depozita oglasila je prodaju nepokretnosti Jugobanke u stečaju koje čine poslovni i stambeni prostori u Kladovu, Boru i drugim gradovima i opštinama.

ПРОДАЈА ИМОВИНЕ: На списку непокретности некадашње Југобанке локал и станови у Кладову и Бору

Foto: S.M.Jovanović

Agencija za osiguranje depozita prodaje u Kladovu poslovni prostor nekadašnje Jugobanke, površine od 44 metra kvadratna. Procenjena vrednost ove nekretnine koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra 42 iznosi 34.000 evra, a vrednost depozita koji zainteresovani treba da uplati je 5.100 evra.

U Boru se prodaje pet stanova u Samačkom hotelu, od kojih tri jednosobna, dva od 15 kvadrata i jedan od 17 kvadrata po ceni od 10.500 i 11.900 evra, na petom i drugom spratu, zatim stan od 61 metar kvadratni na trećem spratu hotela, čija je procenjena vrednost 14.200 evra, a koji je delom i u vlasništu Grada Bor i društvenoj svojini JP ASTUP Bor,  kao i stan u potkrovlju od 33 metra kvadratna čija je početna cena 17.300 evra.

Na spisku nepokretnosti Jugobanke u stečaju su i poslovni prostori na Zelenom vencu, na Voždovcu, stambeni i poljoprivredni, kao i nezavršeni objekti u Novom Beogradu, Užicu, Gornjem Milanovcu, Požegi, Paraćinu.

Ukupna procenjena vrednost imovine koja se prodaje iznosi skoro 650.000 evra, a za svaki od 15 oglašenih prostora minimalna prihvatljiva cena je u visini od 80 odsto od procenjene vrednosti.

Postupak javnog prikupljanja ponuda će se održati dana 16. marta u Knez Mihailovoj br. 2 u Beogradu, sala na petom spratu u 12  časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!