Ivan Zeković, novi generalni direktor Industrije mesa Carnex

Promo

11. 05. 2022. u 16:00

Ivan Zeković je od ove godine na poziciji generalnog direktora Carnexa, članice MK grupe. Menadžementu Industrije mesa pridružio se 2019. gde je obavljao funkciju izvršnog direktora fabrika stočne hrane i stočarstva u Carnexa, a u decembru 2020. imenovan je za direktora novoosnovanog društva Carnex Stočarstvo.

Иван Зековић, нови генерални директор Индустрије меса Carnex

Foto: Ivan Zeković, generalni direktor Carnexa

Tokom tri godine provedene na ovim funkcijama, Ivan je maksimalno doprineo revitalizaciji farmi, automatizaciji procesa na farmama, i generalno, unapređenju poslovanja u sektoru koji je jedan od polaznih za dalju uspešnu proizvodnju. Na novoj funkciji u kompaniji doprineće ostvarenju planova kompanije, efikasnosti i produktivnosti poslovanja  i optimizaciji portfolija, koji čini Carnex prepoznatljivim liderom na našem tržištu.

 

- Ove godine smo u fokus postavili i dalje širenje tržišta, razvoj novih kanala prodaje i jačanje našeg tima, jer nam je zajednički cilj da očuvamo brend koji je obeležio mnoge generacije u čitavom regionu. Kao jedan od najvećih proizvođača hrane, i ove godine ćemo se truditi da pomognemo svima kojima je to neophodno, kao što smo i do sada radili, posebno u borbi protiv siromaštva i gladi. Naša saradnja sa lokalnom zajednicom, a i šire, uvek je bila jaka u svim oblastima, zdravstvu, edukaciji, sportskim aktivnostima, ali i u oblasti energetske efikasnosti i zaštite životne sredine, što će nam i dalje  biti u fokusu - izjavio je Ivan Zeković.

Ivan je diplomirao na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, i ima deset godina iskustva u Naftnoj industriji Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili