POSTANI PRODAVAC, ALI I PREPOZNAJ MOBING! Obuka i specijalistički programi poslovne akademije PKS

PKS

28. 04. 2022. u 09:53

U KALENDARU za maj i jun Centra za edukaciju i Poslovne akademije Privredne komore Srbije veliki je broj specijalističkih programa i obuka koje pokrivaju različite segmente poslovanja, od unapređenja pregovaračkih veština prodaje, proizvodnog kontrolinga, mobinga, do bezbednosti i upravljanja IKT sistemima.

ПОСТАНИ ПРОДАВАЦ, АЛИ И ПРЕПОЗНАЈ МОБИНГ! Обука и специјалистички програми пословне академије ПКС

Veliko interesovanje vlada za programe i obuke PKS, Foto PKS

Od kraja aprila do 17. juna na Poslovnoj akademiji biće održani Specijalistički programi posvećeni jačanju prodajno-menadžerskih veština i unapređenju svih vidova prodaje, kako tradicionalne, tako i onlajn. Ova edukacija obuvata šest modula uključujući analize i tehnike prodaje, cenovnu politiku, odnos sa kupcima, istraživanje tržišta, marketing.

„Kroz 64 časa kombinovane teorijske i praktične obuke ili osam časova sedmično, polaznici uče kako da precizno komuniciraju, postavljaju planove i ciljeve, slušaju i saznaju potrebe klijenta. U okviru Specijalističkog programa namenjenog prodaji naučiće da koriste različite tehnike prodaje, da pregovaraju o ceni, da cene sebe i svoju kompaniju i budu na usluzi klijentima, i osmisle i sprovedu kvalitetnu promotivnu kampanju. Program je osmišljen tako da polaznici stiču praktična iskustva koja mogu odmah da primene u poslu“, objašnjava Milan Miličić, predavač na Poslovnoj akademiji PKS.  

Bezbednost i informacije

U savremenim uslovima poslovanja zahtevi za dizajn i implementaciju informacionih sistema velikih kompanija postaju sve kompleksniji jer obuhvataju veći broj servisa, aplikacija, uloga i resursa.

Istovremeno, sveprisutnost i dostupnost informacija, upravljanje digitalnim identitetima, zahtevaju nove pristupe i rešenja. Problem bezbednosti i upravljanja informacijama i podacima predstavlja jedan od najvažnijih pravaca istraživanja u oblasti razvoja sistema elektronskog poslovanja.

Mere koje se preduzimaju radi očuvanja informacija i podataka zavise od okolnosti svakog konkretnog slučaja, a pre svega od značaja i vrednosti same informacije.

Vebinar

Odgovore na ova pitanja i izazove daje jednodnevni vebinar Centra za edukaciju PKS posvećen bezbednosti i kontroli pristupa IKT sistemima - najvažnijoj liniji odbrane podataka u velikim poslovnim sistemima. Predavač na vebinaru, koji će biti održan 9. maja, je dr Dragan Đokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba