LOTO MILIONER SE JOŠ NIJE JAVIO: U Subotici se svi pitaju - ko je juče uplatio dobitnu kombinaciju i osvojio 2.900.000 evra? (FOTO)

J. LEMAJIĆ

24. 04. 2021. u 19:57

SUBOTIČANI baš imaju sreće u igrama na sreću.

ЛОТО МИЛИОНЕР СЕ ЈОШ НИЈЕ ЈАВИО: У Суботици се сви питају - ко је јуче уплатио добитну комбинацију и освојио 2.900.000 евра? (ФОТО)

Foto: J. Lemajić

Loto "sedmica", vredna 2,9 miliona evra, izvučena u 32. kolu, otišla je u - Suboticu. Dobitna kombinacija - 3, 7, 12, 25, 33, 34 i 38, uplaćena je u prodavnici "Minas ID" na Aleji maršala Tita u subotičkom naselju Radijalac.

Kako kažu u Državnoj lutriji Srbije, dobitni listić je uplaćen u petak u 17.50, maltene u poslednjem trenutku.

- Igrač je uplatio 160 dinara za dve loto kombinacije, nije igrao loto+ i džoker. Druga kombinacija je bila dobitna - dodaju u Državnoj lutriji Srbije. - Srećni listić Subotičaninu je doneo oko 272 miliona dinara neto dobitka, koliko će mu biti uplaćeno na račun kada se odbije 20 odsto poreza.

 

Foto: Printskrin

Ilustracija

Na subotičkim ulicama danas se na sav glas pričalo o milioneru. U samoj prodavnici gde je uplaćen srećni tiket, za vest su čuli od sugrađana koji redovno dolaze po namirnice.

- Neko igra jednu, neko više kombinacija. Neki prate brojeve, neki popunjavaju nasumično, nema pravila - kaže nam Stanko Jovičić, vlasnik prodavnice. - Drago mi je što je ovde uplaćeno, jer smo malo mesto, jedva se i vidi natpis. Bilo je i ranije dobitaka, ali manjih, najviše "šestica". Mali broj igrača je srećne ruke i stalno nešto dobijaju, a mnogo više je onih koji su uporni i kojima je to sastavni deo rutine.

Subotičani najviše igraju loto, a interesovanje za igre na sreću nije opalo ni zbog generalno teške situacije prouzrokovane pandemijom.

Foto: J. Lemajić

Uplatno mesto

- Svako mesto ima svoje igrače. Verujte, više od polovine poznajem jer oni steknu poverenje u vas, da je sigurno mesto, sigurna uplata i isplata, da smo diskretni i da se uzajamno poštujemo - dodaje naš sagovornik. - Naravno, ovoliki iznos ne isplaćujemo mi. Do sada se niko nije javio, a ko god da je, mi mu čestitamo. Neka ih u zdravlju potroši!

Inače, najveća loto "sedmica" izvučena je u januaru 2019. godine a listić je takođe uplaćen u Subotici. Srećnik je osvojio najveću loto premiju ikad isplaćenu u Srbiji - šest miliona evra! Anonimni dobitnik je posle mesec dana preuzeo osvojenu sumu.

- Ispadosmo mi grad milionera - kratko će Subotičanka Mirjana H. - Iskreno mi je bilo drago kada sam čula, nadam se da je to neko kome istinski treba novac i da će njime rešiti svoje životne potrebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju