NAJSTARIJA žena u Srbiji, Nadežda Pavlović Nada preminula je prošle noći u Beogradu. Do poslednjeg dana svog života ostala je nasmejana, kažu oni koji su je poznavali.

Komentari (4)

Ramamti Ezer

17.04.2021. 14:42

Zaista je bio u pravu Božji sluga Mojsije, poznat po tome što je predvodio izlazak Jevreja iz ropstva u Egiptu. On je zapisao:" Naš životni vek je sedamdeset godina, a kod snažnijih osamdeset. Ali život nam je pun nevolje i tuge, godine brzo prolaze i mi nestajemo." Čak ako je ova baka i uživala u svom životu od 109 god. to je samo kap u moru večnosti! Ali drugi Božji sluga, koga Biblija naziva većim Mojsijem, Isus Hrist je rekao da njegov Otac i Bog, Jehova, ima veliku želju i neograničenu moć svetog duha, kojom može i hoće da uskrsne naše voljene mrtve. A Svemoćni Stvoritelj univerzuma i njegov ljubljeni slavni Sin, Kralj Isus ne mogu da lažu.

Maja

17.04.2021. 18:50

I od 70-tih godina prošlog veka, ona i suprug članovi Udruženja Oganj, opredeljeni za kremaciju kao ekološki i ekonomski prihvatljiviji način sahranjivanja.

Sveta

19.04.2021. 16:16

Nastavnica Nada Pavlović nam je predavala nemački u OŠ “Branko Radičević“ u Novom Sadu. Bila je pravedna, zahtevna, stroga i principijelna kao pedagog, a učenici baš takve nastavnike pamte. Zahvalni smo nastavnici Pavlović što nas je učila da u životu postoje dužnosti i obaveze koje se bez ikakvog izgovora moraju ispunjavati. Neka počiva u miru i neka joj je laka zemlja. Saučešće porodici.