SRBIJA DONIRA JOŠ 8.000 VAKCINA SEVERNOJ MAKEDONIJI: Ministar Lončar će predati ključnu pošiljku u sredu

Tanjug

23. 02. 2021. u 19:46

MINISTAR zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče ugostiće ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara na graničnom prelazu Tabanovci kako bi preuzeo drugu donaciju od 8.000 doza vakcina kompanije Fajzer/Bionteh.

СРБИЈА ДОНИРА ЈОШ 8.000 ВАКЦИНА СЕВЕРНОЈ МАКЕДОНИЈИ: Министар Лончар ће предати кључну пошиљку у среду

Foto: J.S.

Susret dvojice ministara zakazan je za sredu.

Prvi kontigent od 4.680 doza iz Srbije stigao je 14. februara, tada je predsednik Aleksandar Vučić prilikom posete premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu uručio vakcine, prenela je agencija MIA.

Fajzerovim vakcinama iz Srbije počela je imunizacija u Severnoj Makedoniji, a zdravstveni radnici su prvi dobili vakcine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni