OVAKVI POLOVNJACI NE VIĐAJU SE SVAKI DAN: Na Novosadskom sajmu počela Auto-moto berza, izloženo više od 400 automobila (FOTO)

S. BAJIĆ

02. 10. 2020. u 16:37

NA Novosadskom sajmu danas je počela druga Auto- moto berza na kojoj se do nedelje, 4. oktobra, u organizaciji Saveza Vozača Vojvodine predstavlja više od 50 izlagača.

ОВАКВИ ПОЛОВЊАЦИ НЕ ВИЂАЈУ СЕ СВАКИ ДАН: На Новосадском сајму почела Ауто-мото берза, изложено више од 400 аутомобила (ФОТО)

Foto: S. Bajić

Organizatori ističu da im je zdravlje i bezbednost izlagača i posetilaca na prvom mestu, pa se striktno poštuju sve preporučene mere Kriznog štaba Vlade Srbije u cilju suzbijanja širenja korona virusa.

- U tri sajamske hale, gde je izloženo više od 400 eksponata, posetioci mogu da uđu isključivo sa zaštitinim maskama, na ulazu se meri temperatura, insistira se na poštovanju fizičke distance, a samim tim ograničen je i broj posetilaca koji u jednom trenutku mogu da budu u zatvorenom prostoru- kaže Marko Topo, predsednik Saveza vozača Vojvodine i naglašava da manifestacija protiče i u znaku bezbednosti u saobraćaju.

Na oko 16.000 metara kvadratnih izlagačkog prostora, posetiocima je prezentovana bogata ponuda polovnih automobila, više od 200 modela, kao i auto-moto oprema. Upriličena je i jedinstvena izložba odltajmera sa oko stotinu eksponata, od kojih su najstariji američki Studbejker iz 1927, kao i Ford i Pontijak iz 1928. godine.

Prikazan je i veliki broj motocikala među kojima pažnju privlače restaurirani i reparirani „BMV R-60“ iz 1969. godine i „Suzuki GS- 750“ iz 1978. godine.

PONUDA

Radno vreme za posetioce je od 10 do 20 časova a cene ulaznica su 200 dinara.

Pored centralnog događaja, „Sajma polovnih automobila“, izložena su i dostavna vozila, motocikli i oprema a predstavljaju se auto škole, auto- moto klubovi, udruženja biciklista a za vikend je i berza maketa i igračaka automobilčića.

- Oba su reparirana, imaju originalne delove i, naravno, u voznom stanju su- potvrđuje Miroslav Kikinđanin Grubin, vlasnik dvotočkaša lepotana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)