SRBIJA od sutra više neće imati nijednu turističku agenciju sa licencom organizatora putovanja.

Komentari (6)

Gavrilo Princip

30.09.2020. 10:16

U danasnjem svetu interneta i dostupnosti informacija, pitanje je da li su turisticke agencije, kao posrednici koji prodaju informacije, uopste i potrebne.

Nebojša

30.09.2020. 10:45

Resenje je logicno da daju garancije osiguravajucoj kuci za onoliko para za koliko prave organizovanje putovanja i odmora. Kada izveste da su platili sve obeveze za ta putovanja mogu organizovati nova. Tako se ne moze dogoditi da organizuju vise putovanja nego sto im pokriva polisa osiguranja. To se lako softverski desava slanjem SWIFT prema inostranim ili pak placenih racuna prema domacim hotelima i prevoznicima. Veoma jednostavno.

Nebitno

30.09.2020. 13:44

ionako gazde i zaposleni imaju prilike, da se zaposle u trenutno traženijim sektorima privrede i poslovima tipa trgovci, magacioneri,kuriri, radnici u proizvodnji...kojih su puni oglasi (pod itim uslovima, pod kojima rade desetine hiljada građana ove zemlje) jer je davno umro socijalizam i komunizam, protiv kojeg su veselo glasali (da bi "u kapitalizmu svako bio plaćen, onoliko koliko je sposoban i vredan"), u kojem će "kad bude zarade uredno trpati u svoje džepove, a kad bude gubitaka svi ćemo ih zajedno pokrivati", pa je logično da ono što ne može i nema svrhe da radi, da se zatvara, umesto da svi skupa plaćamo tuđe poslovne promašaje i krize, kako su ih inače navikli do sada.

dule

30.09.2020. 16:18

U srbiji ,za zadnjih 20 godina uzeli su srbskom narodu milijarde eura ,a tek za turisticka putovanja i sad ucenjuju turisticke agencije...a tek od registracije vozila...ko je proverijo osiguravajuce kuce dali su oni imali toliki novac za sva ta osiguranja...ovo odgovara agencijama koji su vlasnici turci,grci,rusi ...hoce da uniste srbske turisticke agencije ...