UPRAVNI odbor RTS na upravo završenoj sednici nije izabrao novog generalnog direktora Javnog servisa, jer nijedan od dva kandidata koji su se našli u najužem krugu nije dobio neophodnu dvotrećinsku većinu, nezvanično saznaju Novosti.

Komentari (5)

Resavac

19.08.2020. 18:08

Cekaj bre,ko je tu u tom takozvanom upravnom odboru.Mene deru za tri brojila i tri preplate koje ne mogu da otkazem(jel ne gledam istovremeno tv ne na tri mesta,nego ni na jednom) RTS,treba da se racionalizuje .Oni se i danas ponasaju kao monopolisti u YU. Jedina drzavna televizija danas je Austrijska,pa ajde da vidis reklame za vreme dnevnika. Ukratko,arogantni,neprofesionalni i posledni bastion samoupravljackog monopolizma.

Veliki Srbin

19.08.2020. 20:45

@Resavac - G-dive Resavac Vi ste u pravu, ti koi aede u upravnom odboru su svi džabalebaroši, i samo da uzimaju masne apanaže, briga njih za nas obične građane. Takođe i Vaša konstatacija za broj broila ste u pravu, ja plaćam O S A M pretplata ,a gledam samo jedan. Z A Š T O. Da malo pojasnim da zlotvori nepomisle da sam ja neki gazda , naime imam tri štale koje sam nasledio od pokojnog oca , a koje zvrje prazne trideset godina pa ta gospoda u upravnom odboru verovatno misle da pacovi u tim štalama gledaju rijaliti. Nadalje imam dve staćare takođe koje su od zemljotresa ispucale i u iste takođe nisam ušao nepamtim, te takođe i u tim objektima imaju broila na koju plaćam tv pretlatu a miševi gledaju RTS. Da pojasnim svojevremeno sam svu dokumentaciju sakupio , odneo u RTS na košutnjaku i gle čuda nemože nedozvoljava baš taj UPRAVNI ODBOR. Dragi gospodune ne dere nasa samo tu taj UPRAVNI ODBOR nego gle čudu ja i Vi kao i svi ostali poreski obveznici punimo buđžet Republike Srbije , a iz tog buđžeta ta gospoda iz UPRAVNOG ODBORA uzima koliko im treba a zašto ??????????.

Šane

19.08.2020. 20:24

Upravni odbor RTS-a mu je od tada nekoliko puta produžavao v.d. mandat, odnosno odobravao produženje ugovora o radu na njegov zahtev. Ovde je caka kakav odbor...