MEDICINSKI RADNICI KBC "DR DRAGIŠA MIŠOVIĆ" SPASILI ŽIVOT ŽANDARMU: NJegove kolege i prijatelji uputili milionsku donaciju u znak zahvalnosti

Novosti online

13. 07. 2020. u 19:51

LEKARI i medicinske sestre Kliničko bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" po ko zna koji put pokazali su koliki su znalci i heroji kada su pre nekoliko dana spasili zivot žandarmu (42) iz Obrenovca obolelom od korona virusa

МЕДИЦИНСКИ РАДНИЦИ КБЦ ДР ДРАГИША МИШОВИЋ СПАСИЛИ ЖИВОТ ЖАНДАРМУ: Његове колеге и пријатељи упутили милионску донацију у знак захвалности

Foto: Informer/ N.Š.

U teškom stanju, sa lošom krvnom slikom, ovaj pripadnik Žandarmerije dovezen je na odeljenje urologije ove bolnice gde se osoblje osam dana bukvalno danonoćno borilo za njegov zivot. Uz pomoć aparata za kiseonik, prepisane terapije i znanja medicinskog osoblja život ovog muškarca je spasen.

Kolege i prijatelji ovog pripadnika Žandarmerije iz Resnika, Loznice, Obrenovca, Železnika organizovali su se i jutros isporučili milionsku donaciju u vidu gazirane vode, sokova i voća tom zdravstvenom centru kao vid podrške za osoblje u borbi protiv opasnog virusa.

- Da stavimo na stranu politićke razmirice i sukobe, naši lekari, medicinske sestre, laboranti, rade ozbiljan posao i spasavaju ljudske zivote. Ovo je samo mali znak pažnje, samo gest koji ide od srca za to što su nam spasili prijatelja, ali i što nesebično pomažu i drugima. Da znaju da ljudi njihovu posvećenost, hrabrost i predanost vide, cene i poštuju - rekao je jedan od donatora.

Kliničko bolnički centar "Dr Dragiša Misović" jedan je od najvećih kovid centara u Srbiji, a doktori i medicinski radnici svakodnevno se bore za živote naših građana.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)