GRČKA granica ostaje kompletno zatvorena za srpske turiste do 1. avgusta.

E neka i ako

13.07.2020. 12:10

Osim Kona sve ostalo pohapsiti, oni su glavni krivci za sadašnju situaciju sa virusom, koja je nikad gora, a bilo je skoro da je sve prošlo.

Ćirilica

13.07.2020. 13:11

Одлична вест. Баш ми је драго због паметњаковића који са малом децом крећу на толики пут, а не знају ни да ли ће их пустити да прођу границе. А плус, паре нам остају у нашој Србији! Хвала нашој браћи Грцима и Црногорцима који су нам озбиљно смањили одлив новца из државе...

D777

13.07.2020. 13:30

Bravo Grci tako i teba.... Srbima zinulo juzni deo ledja za more more , trebali smo da budemo u izolaciji i vanrednom stanju do septembra pa i nadalje

Vanja

13.07.2020. 13:35

Korona se drzi pod kontrolom samo na jedan nacin.... ali su svi bili protiv, jer gasi poslove, unistava ekonomiju, kontrolise ponasanje ljudi, ugrozava slobodu kretanja...Ako svaki pojedinac preuzme svoj deo odgovornosti za porast slucajeva i pridrzava se preventivnih mera virus se moze usporiti. Medjutim nestajanje virusa nije moguće, bez obzira koliko poneki krivili strucnjake i vladu za losu procenu. Nijedna zemlja nije zaustavila virus, ne znam zasto se to ocekuje od nase, a protiv zatvaranja je vecina. Virus brojno skace i u Australiji koja je potpuno zaustavila medjunarodni saobracaj od pocetka pandemije, spustila avione i vecina ljudi još nije na poslu, vec rade od kuce. Melbourne je zatvoren na 6 nedjelja. Ali cak ni to nije dovoljno, nista ne unistava Koronu. Djabe palite nasu skupstinu, djabe udarate po nasim policajcima koji nisu krivi za ovi bolest i vase frustracije. Ako želite živjeti slobodno kao pre, uradite ono najosnovnije... štitite sebe i druge merama koje vam preporucuju strucnjaci od prvog dana ove pandemije. Ovaj put resenje se nalazi u svakom od nas, ne trazite ga tamo gdje ga necete naci.

Mina

13.07.2020. 13:55

A RasimLjajić skače sa bine u masu bez maske pa sad u Novom Pazaru pakao sa koronom.A distanca? Maske? Vučić je ni sad ne nosi isto ko i narod verovatno poučen primerima vlasti. Ne treba ništa da nas čudi..

Gogi

13.07.2020. 18:17

Ja se u sredu vraćam sa Lefkade,ušao 05.07. i mogu da kažem za sve one što komentarišu gde će te u Grčku sa malom decom,zinulo vam dupe za morem,moram samo da kažem ZAVIDNI LJUDI.Ovde je sve Super niko ni ne spominje koronu,iskreno žao mi je što mnogi naši građani neće moći ove godine da uživaju.