EVO KADA ĆEMO SAZNATI NOVE INFORMACIJE O NESTANKU DANKE ILIĆ: Uskoro oglašavanje policije, žene sa snimka traže preko foto-robota

Милица Шкорић
Milica Škorić

02. 04. 2024. u 12:14

IZ bečke policije najavili su da će se danas oglasiti saopštenjem u vezi sa snimkom koji je napravio srpski državljanin i na kojem se navodno vidi devojčica koja podseća na Danku Ilić.

ЕВО КАДА ЋЕМО САЗНАТИ НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О НЕСТАНКУ ДАНКЕ ИЛИЋ: Ускоро оглашавање полиције, жене са снимка траже преко фото-робота

Foto printskrin interpol

Još uvek se ne zna šta će biti saopšteno jer je u toku prikupljanje informacija.

Policija traži žene koje se nalaze na snimku, ali s obzirom na to da se ne vide lica, traga se na osnovu foto-robota.

Oglasila se bečka policija

- Istraga je u punom jeku. Čim bude novih informacija, saopštićemo ih - kažu iz bečke polcije povodom istrage snimka devojčice koja podseća na Danku Ilić (2) za kojom se traga već tačno sedam dana.

"Čekamo da policija identifikuje Rumunke sa snimka"

Marko Blagojević, ambasador Srbije u Beču, istakao je da se očekuje da policija u Austriji obavesti o identitetu osoba sa snimka.

- Srpska dijaspora se nalazi u velikom broju ovde, ono što je važno prate se vesti iz Srbije i bilo je važno da ih obavestimo o ovom snimku i da postoji mogućnost da se Danka nalazi u Austriji. Sada su i mediji u Austriji počeli da objavljuju to, desetine hiljada naloga, udruženje, organizacije... Svi su veoma solidarni i veoma se korektno ponašaju vezano za javljanje - kaže ambasador Blagojević.

Opsadno stanje u Banjskom polju

Podsetimo, veliki broj pripadnika policije ovog jutra je u Banjskom polju gde ide od vrata do vrata i uzima izjave meštana u istrazi nestanka Danke Ilić (2) kojoj se svaki trag gubi pre tačno sedam dana.

"Sada su svi osumnjičeni"

Major policije Bojana Otović Pjanović rekla je da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga za nestalom Dankom Ilić neprestana i da se proveravaju sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom dvogodišnje devojčice.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA - Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

(RTS/Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)