ČLANOVI I VOĐE SINDIKALNIH GRUPA ŠOKIRANI: Antiću gde su naše pare?

Alo

07. 02. 2024. u 18:53

Od dobro obaveštenih članova i vođa sindikalnih grupa Vojnog sindikata, svakodnevno saznajemo nove i skandalozne probleme i činjenice o malverzacijama Novice Antića samozvanog predsednika navedenog sindikata, za kojeg nam uveliko ukazuju da nije imao potrebnu većinu za izbor na tu funkciju, ali i da bespravno troši novčana sredstva od članarine sindikata.

ЧЛАНОВИ И ВОЂЕ СИНДИКАЛНИХ ГРУПА ШОКИРАНИ: Антићу где су наше паре?

Foto: Printskrin Youtube/Dnevnik

Naime članovi i vođe sindikalnih grupa ovog sindikata obavestili su nas i upozorili da da su šokirani najnovijim saznanjima do kojih su došli, da je na ime Antića i njemu bliskih lica protivpravno iz kase ovog sindikata potrošeno više od 12.000.000,00 RSD bez pravnog osnova i odgovarajućih materijalno finansijskih dokumenata. 

Pored toga navode da su ova novčana sredstva bespravno utrošena u kraćem vremenskog periodu, kao i da strahuju da su ti iznosi daleko veći, te sa zabrinutošću i opravdanjem postavljaju pitanje samozvanom predsedniku Antiću gde su, kako i na koga utrošene njihove članarine?   

Upravo zbog ovakvih Antićevih postupaka, njegovog samostalnog političkog delovanja, a  naročito zbog nenamenskog i nezakonitog trošenja novca iz kase sindikata, članovi ovog vojnog sindikata masovno podnose zahteve za prekid članstva.

(ALO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!