PRETEŽNO OBLAČNO, DO ŠEST STEPENI: Vremenska prognoza za nedelju, 10. decembar

Novosti online

10. 12. 2023. u 01:00

U SRBIJI pretežno oblačno. Ujutru i pre podne na severu i zapadu zemlje prognozirana je kiša koja se rano ujutru na severozapadu i zapadu lokalno može i lediti pri tlu, a ponegde kratkotrajna susnežica ili sneg.

ПРЕТЕЖНО ОБЛАЧНО, ДО ШЕСТ СТЕПЕНИ: Временска прогноза за недељу, 10. децембар

Foto: N. Živanović

Po podne se u celoj zemlji očekuje kiša, a u brdsko planinskim predelima sneg. Krajem dana i uveče doći će do prestanka padavina i razvedravanja i to prvo na severu. Vetar će biti slab i umeren, pre podne jugoistočni, po podne u skretanju na jugozapadni i zapadni.

Najniža temperatura od -5 do 1 stepen, a najviša dnevna od 2 do 6 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Krajem dana i uveče doći će do prestanka padavina. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, po podne u skretanju na jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 stepen, a najviša dnevna oko 5 stepeni.

Vreme narednih dana

Početkom sledeće sedmice biće osetno toplije, u većini mesta od 10 do 15 stepeni. Umereno do potpuno oblačno vreme, u ponedeljak u drugom delu dana mestimično sa kratkotrajnom kišom, dok se utorak krajem dana kiša očekuje u severnim, a u sredu i četvrtak u svim predelima Srbije. U drugoj polovine sedmice temperatura će biti u postepenom padu, na severu uglavnom suvo, a u ostalom delu zemlje povremeno sa kišom, a uz pad temperature na planinama i sa snegom.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM - Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024