MALIŠANIMA ULEPŠALI PRAZNIKE: Beogradski studenti sa kolegama iz regiona uručili paketiće deci Svratišta

Novosti online

01. 12. 2023. u 14:01

U ŽELjI da nekome ulepšaju novogodišnje praznike, studenti sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment – PMC, iz Beograda, sa svojim kolegama, studentima iz regiona, u okviru svojih nenastavnih obaveza rešili su da zajedno tradicionalno i ove godine sa svojim profesorima posete Svratište u Krfskoj ulici u Beogradu i odnesu novogodišnje paketiće.

МАЛИШАНИМА УЛЕПШАЛИ ПРАЗНИКЕ: Београдски студенти са колегама из региона уручили пакетиће деци Свратишта

Foto: Novosti

Kristina Tea Macanović, student treće godine, istakla je da obožava novogodišnje praznike jer je to uvek podseti na detinjstvo i mlađeg brata.

- Kada se ukazala prilika u razgovoru sa svojom profesorkom i kolegama, da mogu da budem od koristi u ovoj humanitarnoj akciji za decu iz Svratišta, odmah sam rešila da se uključim. Svesna sam da su to deca kojima možda niko i nikada nije donosio lampione, poželela sam da makar malo promenim njihova (ne)očekivanja.

Ni njena koleginica Urška Longar iz Slovenije iz Novog Mesta se takođe nije dvoumila nijednog momenta. Svoje kolege iz Beograda upoznala je letos na njihovom fakultetu na Letnjoj školi preduzetništva:

- Zašto da ne budem i na tom polju savesna, kada mogu da promenim nešto oko sebe nabolje? Svakako je osećaj divan jer sam proširila svoj krug prijatelja, stupivši u kontakt sa studentima iz regiona, tačnije iz Republike Srpske i Crne Gore. Oni isto učestvuju u ovoj akciji - rekla nam je ova humana studentkinja.

Svaka čast na savesnosti ovih mladih ljudi i njihovih profesora, kao i Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment iz Beograda.

BONUS VIDEO: "OTISAK" Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković u podkastu "Novosti" o aktuelnim pitanjima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANKA BI DANAS NAPUNILA DVE GODINE: Tužna sudbina devojčice za kojom je plakala cela Srbija