"SVIMA BIH PORUČILA DA IGRAJU, JER NIKAD NE ZNAŠ KAD ĆE SREĆA STIĆI" Srećna dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi" za "Novosti"

Novosti Onlajn

22. 10. 2023. u 14:12

VESNA Dotlić, koja je osvojila stan u naselju "Zemunske kapije" u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" izjavila je za "Novosti" da trenutno nema srećnije osobe od nje i da euforija za osvojenim stanom i dalje traje u njihovoj kući.

СВИМА БИХ ПОРУЧИЛА ДА ИГРАЈУ, ЈЕР НИКАД НЕ ЗНАШ КАД ЋЕ СРЕЋА СТИЋИ Срећна добитница стана у игри Узми рачун и победи за Новости

Foto: Privatna arhiva

Srećnu dobitnicu je vest o osvojenom stanu zatekla dok je bila u prevozu, a upravo su joj njeni najmiliji saopštili radosne novosti.

- Bila sam u autobusu i videla da me naizmenično zovu i deca i suprug, pa sam pomislila da se nešto loše desilo. Kada sam se javila čula sam da deca vrište od sreće i govore da su izvukli račun sa mojim imenom. U tom trenutku nisam mogla da poverujem da je reč o meni, jer u Pančevu postoje dve porodice Dotlić, što je retko prezime, ali je samo jedna Vesna Dotlić - priča naša sagovornica kroz smeh i dodaje da, pošto nije verovala u ono što čuje, ipak je čekala da stigne kući i proveri kod.

- Deca su me uveravala da sam ja u pitanju, ali ja sam za svaki slučaj želela da proverim. Kada sam stigla kući ukucala sam kod i bilo mi je samo potvrđeno ono što mi je porodica govorila - kaže Vesna.

Kako je Vesna izjavila za "Novosti", račun na kom je bio samo jedan artikl, je poslala baš na dan izvlačenja.

- Izvlačenje je bilo 16. oktobra, a ja sam 15. svratila do prodavnice da uzmem kilogram čokoladica na meru i račun poslala sledeći dan - rekla je ona.

Vesna, koja je inače po struci ekonomista i majka troje dece, kaže da se u porodici još uvek nisu dogovorili oko toga kome će stan pripasti.

- Mi u Pančevu živimo u kući. Imam troje dece, jedna ćerka je verena, druga radi, pa ćemo videti. Dogovorićemo se ko će dobiti taj stan - priča naša sagovornica.

Za kraj, ova srećna dobitnica želela je da poruči svima da se upornost na kraju uvek isplati.

- Ja sam od samog početka instalirala aplikaciju i bila sam uporna. Nije mi bilo teško da uveče sednem i skeniram sve račune od tog dana. Nisam odustajala, a to bih i svima preporučila. Svako treba da instalira aplikaciju i igra, jer nikada ne znaš kada će sreća stići. Mene deca pitaju hoću li sada prestati, ali ja kažem - ne. Sada idemo na to da osvojimo četvorosoban stan - rekla je Vesna sa osmehom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)