GORANU NENADOVIĆU U ČAST: Održan Drugi memorijalni kup posvećen prvom načelniku Posebnog odeljenja KPZ Požarevac

N.B.

09. 10. 2023. u 14:00

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija organizovala je Drugi memorijalni kup iz praktičnog streljaštva u znak sećanja na prerano preminulog načelnika Posebnog odeljenja KPZ Požarevac (Zabela) Gorana Nenadovića. Organizovanjem memorijalnog kupa koji nosi ime kolege Nenadovića, Uprava želi da sačuva sećanje na prvog načelnika Posebnog odeljenja, koji je iznenada preminuo u svojoj 43 godini.

ГОРАНУ НЕНАДОВИЋУ У ЧАСТ: Одржан Други меморијални куп посвећен првом начелнику Посебног одељења КПЗ Пожаревац

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

- Goran je postavio visoke kriterijume u celom sistemu izvršenja krivičnihsankcija i kao  profesionalac i kao osoba snažnog karaktera - izjavio je direktor Uprave Dejan Carević.

On je dodao da je Nenadović bio cenjen ne samo u Srbiji, već i u drugim državama koje je posećivao kako bi kolegama preneo svoje neiscrpno znanje iz oblasti bezbednosti.

- Ostaće upamćen i po svojim ljudskim kvalitetima, jer je, pre svega, bio prijatelj koji je umeo da sasluša i pomogne ljudima u svakoj situaciji - naglasio je Carević.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija


Na memorijalnom kupu je učestvovalo 80 pripadnika Službe za obezbeđenje iz 25 kazneno-popravnih ustanova koji su se takmičili ekipno i pojedinačno.

Pripadnici Službe za obezbeđenje u KPZ Požarevac (Zabela) pobedili su u obe kategorije kod muškaraca, dok su kod žena najbolje bile pripadnice Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)