SEĆATE LI SE ČUVENE REKLAME "LAKŠE SE BRIŠE": Evo šta se desilo s Perfeksom posle toga

Promo

29. 09. 2023. u 10:00

"LAKŠE SE BRIŠE" čuveni je slogan koji smo obožavali od trenutka kada smo ugledali nežne, žute pačiće okružene mekanim toalet-papirom. Danas, 15 godina kasnije, slogan nas i dalje asocira na detinjstvo i bezbrižnost, a brend Perfeks je u međuvremenu postao naš omiljeni izbor.

СЕЋАТЕ ЛИ СЕ ЧУВЕНЕ РЕКЛАМЕ ЛАКШЕ СЕ БРИШЕ: Ево шта се десило с Перфексом после тога

Foto: Promo

Brend Perfeks se u godinama posle čuvene reklame konstantno nadograđivao, širio svoju gamu proizvoda, da bi danas postao lider u ovoj oblasti proizvodnje. Sada proizvodi čak i nebeljeni toalet-papir, u prirodnoj boji celuloze, koji je postao must have u modernim hotelima, restoranima, pa i u domovima raznih domaćih i stranih influensera.

Šta se dešavalo posle reklame?

Perfeks je uspeo da se održi na tržištu kao brend kojem potrošači veoma veruju, a to se nije desilo slučajno. Naime, okupio je tim stručnjaka koji su se iz godine u godinu bavili usavršavanjem proizvodnje, stvaranjem zdravih proizvoda, koji ne mogu naškoditi korisnicima.

Perfeks se može pohvaliti i kontrolisanim tokom proizvodnje koji obuhvata ceo niz - od ulaznih sirovina, a to su vlakna celuloze, pa sve do pakovanja papira u prepoznatljive Perfeks omote. U svemu tome ne postoji nijedan procenat reciklaže već Perfeks zadovoljava FSC standard, koji garantuje kvalitet a istovremeno podstiče odgovorno upravljanje šumama. To zapravo znači da kupovinom Perfeks toalet-papira i ubrusa vi zaista dobijate proizvod od 100 odsto celuloze, koji je prošao brojne provere i kontrole pre nego što je uopšte stigao do vaših ruku. 

Perfeks strogo pazi da u sastav njegovih proizvoda ulazi samo 100 odsto celuloza, a da ubrusi zadovoljavaju IFS standard (međunarodni standard kvaliteta i standard za bezbednost hrane). Ovi,

Najviši standardi, zasnovani su na principu sledljivosti – mogućnosti da se u svakom momentu na putu od primarnog proizvođača do krajnjeg korisnika „isprati“ ispravnost i kvalitet proizvoda u svakoj fazi proizvodnje i distribucije.

Ovo je posebno važno danas kada su brojne "večne hemikalije" pronađene na površini recikliranih papira, kod proizvođača čija proizvodnja nije kontrolisana. Te hemikalije se nakupljaju u našem telu i predstavljaju ozbiljne ometače i potencijalno velike okidače za teške bolesti.

U moru "svega i svačega", Perfeksov kvalitet je stalno održavan, a to su korisnici prepoznali. Zbog svog temeljnog i ozbiljnog odnosa prema proizvodnji, danas, 15 godina od čuvenog slogana, Perfeks je sinonim za toalet-papir u Srbiji, a u Evropi i asocijacija na svoj superiorni proizvod, nebeljeni braon papir od 100 odsto celuloze. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)