I OTAC KREĆE ZA BERLIN DA GA TRAŽI: Majka nestalog Dimitrija (20) za "Novosti" - Nije poneo mobilni, samo pasoš

S.BABOVIĆ

30. 07. 2023. u 21:41 >> 09:33

POLICIJI u Kruševcu prijavljen je nestanak mladića Dimitrija Ivanovića, rođenog 2003.godine, koji je poslednji put viđen u Berlinu pre tri dana.

И ОТАЦ КРЕЋЕ ЗА БЕРЛИН ДА ГА ТРАЖИ: Мајка несталог Димитрија (20) за Новости - Није понео мобилни, само пасош

Foto:Fenix.de

Nestanak je danas formalno prijavljen i policiji u Kruševcu, dok je juče o svemu obaveštena nemačka policija. Hrvatski mediji u dijaspori prvi su preneli apel mladićeve majke, Biljane Marinković, koja je ispričala da je njen sin poslednji put viđen kako napušta hotel.

- Sa drugovima je došao u Berlin pre 10-ak dana, ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je savršeno govori i engleski jezik - kaže za "Novosti" Biljana.

- Napustio je smeštaj pre tri dana, sa sobom je poneo pasoš, ali ne i mobilni telefon.

U Berlin će iz Slovenije krenuti i mladićev otac. U slučaj će se uključiti i naša ambasada u Nemačkoj, kao i nemačka ambasada u Beogradu. U potragu su uključeni i prijatelji porodice, a apel se već satima širi društvenim mrežama.

Sve moguće mere preduzete su da mladić nađe. Proverene su i sve bolnice.

Do večeras nije bilo novih vesti, potvrdila je za "Novosti" majka mladića, koji je završio grafički dizajn i tečno govori engleski jezik. Reč je o inteligentnom mladiću, koji ima iskustva sa putovanjima. Svi se nadaju najboljem ishodu potrage. Brojni korisnici društvenih mreža pokušavaju da pomognu.

Sve eventualne informacije mogu se javiti policiji u Nemačkoj, kao i na brojeve telefona 00385 92 4042 269 i 0645616500.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)