HITAN APEL SVIMA KOJI LETUJU U GRČKOJ: Krenuo iz Zrenjanina, došao u neverovatnu situaciju - kola potpuno uništena

Novosti online

11. 07. 2023. u 16:46

SA POČETKOM jula meseca, kako je krenula sezona godišnjih odmora, počele su nažalost i saobraćajne gužve, te se vozačima preporučuje povećana pažnja, kako na domaćim, tako i na putevima u inostranstvu, o čemu najbolje govori slučaj našeg državljanina u Grčkoj.

ХИТАН АПЕЛ СВИМА КОЈИ ЛЕТУЈУ У ГРЧКОЈ: Кренуо из Зрењанина, дошао у невероватну ситуацију - кола потпуно уништена

Foto: Profimedia/Ilustracija

Robert iz Zrenjanina podelio je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" fotografiju sa pratećim tekstom o nezgodi koju je doživeo na putu ka Lefkadi. Naime, njemu je pred automobil izletela ogromna divlja svinja, koja mu je totalno havarisala prednju stranu automobila, zbog čega je apelovao na sve vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju, kao i da stalno budu na oprezu tokom vožnje.

Foto: Fejsbuk/Grcka info

Kako je napisao, do upada svinje na auto-put došlo je spletom bizarnih okolnosti, pošto nesrećna životinja kada je ušla na put, nije mogla da siđe sa njega.

- Oni koji idu na Lefkadu ili Kefaloniju vozite vrlo pažljivo na relaciji Aktio - Ag. Nikolaos nakon podvodnog tunela prema Lefkadi kada vozite noću ili u jutarnjim satima. Put je neosvetljen, i nedovršen, za neke Gps uređaje čak nepoznat. Divlje životinje sa jedne strane mogu da uđu, sa druge ne mogu da izađu sa puta, pa se zaglave na magistrali. Tako smo pre par dana imali direktan sudar sa ogromnom divljom svinjom, i to nam je upropastilo celo letovanje. Usporite, upalite duga svetla i oprez - napisao je on.

BONUS VIDEO: DRINSKA REGATA - Od Rogačice do Ljubovije zaplovilo oko hiljadu plovila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024