VETAR OBARAO STABLA, GROM IZAZVAO POŽAR: Nevreme napravilo haos u Vojvodini, vatrogasci celu noć na terenu

Novosti online

24. 06. 2023. u 08:08

U TOKU noći, nevreme u nekim delovima Vojvodine dovelo je do problema u snabdevanju električnom energijom, a Vatrogasno spacilačke jedinice intrevenisale su u uklanjanju oborenih stabala.

ВЕТАР ОБАРАО СТАБЛА, ГРОМ ИЗАЗВАО ПОЖАР: Невреме направило хаос у Војводини, ватрогасци целу ноћ на терену

Foto: MUP

Na teritoriji grada Sombora i opština Apatin, Odžaci i Kula, ekipe Elektrodistribucije intervenisale su na otklanjanju kvarova na električnoj mreži. Većina kvarova je otklonjena, sporadičnih kvarova ima na naiskonaponskoj mreži, saopštio je MUP. 

Pripadnici Vatrogasno spacilačkih jedinica Sombor i Odžaci, 12 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila, angažovani su na šest intervencija uklanjanja oborenih stabala. 

Na teritoriji opštine Odžaci došlo je do požara na otvorenom prostoru usled udara groma. Intervenisala su dva pripadnika VSJ Odžaci sa vozilom.

U večernjim časovima, na teritoriji opštine Beočin, zbog nevremena, došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom u tri naseljena mesta. 

U Bačkom Petrovcu bilo je sporadičnih problema u snabdevanju električnom energijom. Tokom noći, normalizovano je snabdevanje električnom energijom.

Pripadnici VSJ Novi Sad i Bačka Palanka intervenisali su na uklanjanju dva oborena stabla u Čelarevu i Bačkom Gradištu.

U Kikindi, u toku noći, pripadnici VSJ Kikinda, šest vatrogasaca-spasilaca sa dva vozila, intervenisali su na uklanjanju dva oborena stabla sa kolovoza.

U Subotici, usled nevremena, pripadnici VSJ Subotica, 10 vatrogasaca-spasilaca sa četiri vozila, angažovani su na četiri intervencije uklanjanja oborenih stabala sa kolovoza.

BONUS VIDEO: DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANjA ŽENE NA DIVČIBARAMA - Izvlačili je 7 sati nakon što je pala u kanjon

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić