SRBIJA SE MENJA, NAPREDUJE: Vučić - Samo molim naše ljude da gradimo zemlju i dalje

Novosti online

09. 03. 2023. u 22:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica na TV Hepi. Predsednik govori o svim aktuelnim temama, kako o onim sa kojima se naše zemlja već suočila, ali i onim koje su pred nama.

СРБИЈА СЕ МЕЊА, НАПРЕДУЈЕ: Вучић - Само молим наше људе да градимо земљу и даље

Foto: Printskrin TV Hepi

- Nije problem što mi svi živimo u prošlosti, jer smo navikli da kukamo, uvek smo sebe obmanjivali i uvek nam je teško. Samo 348 hiljada radnika u Srbiji radi za minimalac. Svi ostali zaposleni primaju sve mnogo veća primanja, ali je kod nas ostala mantra od 250 evra. Sada vidim da se spominje mantra od 500. Ljudi ne vide kako se odvijaju stvari oko njih. Pogledajte kako nam izgleda aerodrom, u tri kategorije proglašen za najbolji u Evropi, pogledajte kakve železnice gradimo. Menja se Srbija, samo mi živimo u prošlosti i ne možemo da se oslobodimo svojih mantri. Samo molim ljude da našu zemlju gradimo i dalje, i da je čuvamo, da ne ludujemo sa svojim odlukama u kojima ćemo da gurnemo zemlju u rat  i provaliju. Da ne ludujemo sa odlukama zato što nam se to tako čini, i da pričamo o nekakvoj izdaji.  Nemojte da mi držite pridike o izdajama vi koji ste se ispod stola skrivali i 2004. i 2008. i svaki put. Ja ću da primim udarce na sebe, ali neću dozvoliti da država bude uništena - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (221)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april