ŠTO MI NISMO KAO ORBAN? Vučić objasnio šta bi se desilo da se Srbija priključila deklaracijama kojima se uvode sankcije Rusiji

Novosti online

09. 03. 2023. u 22:00

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica na TV Hepi. Predsednik govori o svim aktuelnim temama, kako o onim sa kojima se naše zemlja već suočila, ali i onim koje su pred nama.

ШТО МИ НИСМО КАО ОРБАН? Вучић објаснио шта би се десило да се Србија прикључила декларацијама којима се уводе санкције Русији

Foto: Tanjug

- Viktor Orban je naš veliki prijatelj, moj drug, poštujem ga i mnogo toga sam naučio od njega. Ima jedna neverovatna strvar - on je idol mnogima ovde i govore "Što mi nismo kao Orban?" A zamislite da smo mi kao Orban - bilo je 46 deklaracija kojima se uvode sankcije Rusiji, Srbija je jedina zemlja koja se nije priključila nijednoj deklaraciji - rekao je Vučić i dodao:

- Da sam se priključio jednoj, a ne 46, bio bih najgore đubre na svetu, ali to nije problem za sve druge koji su se priključili svim deklaracijama, u svih 10 ili 11 paketa sankcija, samo Srbija nije, a ja sam izdajnik, a svi ostali su mnogo veliki rodoljubi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (104)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)