FEBRUAR NA EGIPATSKI NAČIN: Ugrejte se na lepom i toplom suncu, uz obalu Crvenog mora i prekratite zimske dane

Promo

08. 02. 2023. u 16:00

GODIŠNjI odmori se neretko i očekivano, povezuju za odmor sa porodicom, za odmor sa decom, pa se fokus pri izboru hotela stavlja na sadržaje i animacije koje će najmlađe zaokupiti, kako bi na taj način i roditelji, ili bake i deke, mogli da nađu koji trenutak mira.

ФЕБРУАР НА ЕГИПАТСКИ НАЧИН: Угрејте се на лепом и топлом сунцу, уз обалу Црвеног мора и прекратите зимске дане

FOTO: Promo

Niti su sve porodice istog sastava, niti su svi odmori sa decom, pa zato izdvajamo neke od izuzetnih ponuda za letovanje u Hurgadi  ukoliko ne putujete sa decom i želite hotel koji će se potpuno posvetiti uslugom i sadržajem da animira i oduševi vas.

FOTO: Promo

 

Ukoliko ste više raspoloženi za boravak u suvom centru Hurgade, a istovremeno izuzetno cenite moderan dizajn, eleganciju i podrazumeva se, dobru uslugu, imamo odličan predlog. 

FOTO: Promo

 

Jaz Casa Del Mar Beach 5* nalazi se na novom šetalištu Hurgade (Memša), od starog dela, Sakale i aerodroma je udaljen oko 5km. Lepo uređen hotel koji zbog svoje odlične lokacije, sadržaja i niza sportskih aktivnosti koje organizuje predstavlja dobar izbor za sve one koji žele da svoj odmor provedu nedaleko od centra grada u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem.

FOTO: Promo

 

Hotel  se nalazi u jednoj od najlepših laguna u Hurgadi. Na plaži je veći deo lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

FOTO: Promo

 

Usluga u hotelu je All Inclusive  – rani doručak, doručak, ručak, večera. U okviru hotela je nekoliko restorana – glavni restoran La Palma, Pool Snack Restaurant, Casa Mia (italijanska kuhinja), Beach Restaurant (mediteranska kuhinja), La Grill i Oriental Restaurant (orijentalna kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Cafe De Paris, Lobby Bar,  Pool Bar, Sea Breeze, Shisha Corner i Beach Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, sladoledi.  

Hotel  ima ukupno 4 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje) i 2 za decu, tim animatora sa bogatim programom, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na pesku, i tereni za razne sportove, mali aqua park se nalazi u hotelu Jaz Casa del Mar Resort  preko puta ulice). Iako nije samo za odrasle, hotel je izgledom i politikom vrlo orijentisan na zadovoljstvo odraslih i to se nalazi u prvom planu. 

FOTO: Promo

 

Možda ste baš ovakvu ponudu tražili, možda ste baš planirali putovanje u paru ili prosto bez dece, možda želite hotel isključivo za odrasle, možda ćete na ovom linku pronaći baš onaj koji vam odgovara, a nalazi se u kategoriji samo za odrasle . Ako pak tražite nešto potpuno suprotno, jer planirate odmor sa porodicom, za vas imamo široku ponudu porodičnih hotela

FOTO: Promo

 

Možete samostalno napraviti online rezervaciju iz udobnosti svoga doma, a za sva pitanja i savete se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00. Pogledajte i naše ponude za Tursku, gde su cene za rane rezervacije objavljene i prilika je da iskoristite popuste za letovanje koje određeni hoteli odobravaju u ovom periodu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRIGOŽINOVO DRAMATIČNO PISMO ŠOJGUU: Ukrajinci spremaju veliki napad na Bahmut, hoće da odseku Vagnerovce