ULICA OTVORENOG SRCA: program za najmlađe pod pokroviteljstvom Opštine Kosovska Mitrovica

D. Z.

13. 01. 2023. u 14:27

POD pokroviteljstvom Opštine Kosovska Mitrovica, na šetališnoj zoni održana je tradicionalna manifestacija „Ulica otvorenog srca“ za najmlađe sugrađane koji su se družili uz igru, pesmu i pokone.

УЛИЦА ОТВОРЕНОГ СРЦА: програм за најмлађе под покровитељством Општине Косовска Митровица

Foto opština Kosovska Mitrovica

Šetalište je bilo puno mališana koji su se radovali Novoj godini, a Deda Mraz je dodeljivao sitne poklončiće deci. Tu su bili i animatori koji su sve vreme zabavljali dečicu.

Poklone za mališane pripremila je Opština Kosovska Mitrovica a dodelio ih je predsednik Opštine Aleksandar Spirić zajedno sa Deda Mrazom.

Ovogodišnju česnicu pripremila je pekara „Moment“ koja je ujedno donirala i zlatni dukat. Lomljenju česnice su prisustvovala sva deca , a srećna dobitnica dukata je devetogodišnja Kostić Maša.

Inače, manifestaciju je otvorila načelnica Odeljenja za društvene delatnosti – Svetlana Pindović, poželevši najpre svoj deci, njihovim roditeljima i vaspitačima mnogo uspeha u daljem radu i mnogo zdravlja.

Učešće u manifestaciji su uzeli : PU “ Danica Jaramaz“, baletska grupa i Street dance grupa u svojim pevačkim i plesnim tačkama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)