GUŽVE NA GRANICI: Kilometarske kolone kamiona na Horgošu i Kelebiji

Tanjug

28. 09. 2022. u 17:54

ZBOG usporenog rada mađarskih pograničnih organa, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija od noćas se formiraju kolone teretnih vozila koje su dostigle dužinu oko 10 kilometara.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЦИ: Километарске колоне камиона на Хоргошу и Келебији

Foto: J.Lemajić

Kako je saopšteno iz Uprave carine, zadržavanje na prelazima traje i više od 15 sati.

Kako navode, kapacitet tih prelaza je više od 1.000 kamiona dnevno, ali mađarska strana trenutno prihvata oko 300.

Uprkos velikom prilivu teretnih vozila na te granične prelaze, za sada nema pomaka u dinamici rada susednih pograničnih organa, iako su sa srpske strane preduzete sve mere prema administraciji susedne države, navodi se u saopštenju Uprave carine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)