MLADIĆ IZ HOLANDIJE POGINUO KOD HORGOŠA: Zabio se u kamion, automobil potpuno smrskan

R. Š.

20. 09. 2022. u 18:50

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći, koja se popodne, oko 15 sati, dogodila na auto-putu od Novog Sada prema Horgošu poginuo je državljanin Holandije, mladić od 21. godinu, koji je vozio "BMW" holandskih registarskih oznaka.

МЛАДИЋ ИЗ ХОЛАНДИЈЕ ПОГИНУО КОД ХОРГОША: Забио се у камион, аутомобил потпуно смрскан

Foto: Shutterstock/Ilustracija

On je smrtno stradao kada je automobilom udario u kamion sa prikolicom, koji je bio zaustavljen. Mladić iz Holandije vozio je iz pravca Novog Sada prema Graničnom prelazu Horgoš, saopšteno je policije u Subotici.

- Automobil je podleteo pod kamion i vozač je poginuo na licu mesta. Teretno vozilo bilo je zaustavljeno zbog gužve na Graničnom prelazi Horgoš. Vozač kamiona je sa područja opštine Kanjiža i nije povređen u ovoj teškoj nesreći.  Nesreća se dogodila u visini drugog kilometra auto-puta – potvrđeno je „Novostima“ u Policijskoj upravi u Subotici.

Uviđaj na licu mesta trajao je skoro čitavo popodne, jer je putnički autmobil od siline udara smrskan, pa su vatrogasci sekli limariju da bi izvukli telo mladog Holanđanina. Uviđaj  na mestu nesreće obavili su službenici Policijske uprave u Subotici, a o detaljima nesreće obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Senti. Na mesto nesreće brzo je stigla i ekipa Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VRANjA - Jedna osoba poginula u sudaru autobusa i automobila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024