NAJBOLJI OD NAJBOLJIH: Luksuz koji je neprevaziđen, upotpunjen neverovatnom prirodom i u potpunoj intimi zelenih brdašca Bodruma

Promo

10. 08. 2022. u 16:00

KADA dođete na vrh brda, videćete Bodrum. Nemojte misliti da ćete otići isti odavde. I drugi su, poput vas, to mislili. Otišavši, ostavili su za sobom svoju dušu – ovim rečima je čuveni turski pisac, poznat pod pseudonimom „Ribar iz Halikarnasa“, opisao Bodrum.

НАЈБОЉИ ОД НАЈБОЉИХ: Луксуз који је непревазиђен, употпуњен невероватном природом и у потпуној интими зелених брдашца Бодрума

Foto: Promo

Upravo zahvaljujući njemu, čitajući njegove inspirativne tekstove o gradu,  svet je otkrio Bodrum u turističkom smislu. Njegovi redovi o tirkizno-plavom moru, brodićima na horizontu i boemskom duhu Bodruma privukli su, još početkom prošlog veka, turske intelektualce i umetnike u ovaj tada zaboravljeni deo zemlje. Od malih kuća nastale su veće, slatka bela zdanja, a zatim i veliki hoteli koji danas ugošćavaju na hiljade turista sa svih strana sveta. Među njima i ovaj luksuzni, o kojem vam danas pišemo.

Foto: Promo

Hotel Lujo 5* nalazi se na 20 kilometara od centra Bodruma i 15 kilometara od aerodroma, potpuno jedinstven i jedan od najeksluzivnijih hotela u Turskoj.

Foto: Promo

Prepustite se potpunom luksuzu u intimnosti hotela, sakrivenog među bajkovitim brdašcima i zelenim krošnjama. Dopustite da vas očara svojim komforom i prirodnim bojama, savršeno uklopljen u svoju okolinu, pružajući vam spektakularan pogled na Egejsko more. Odlučite se za hotel koji je sve podredio samo vašem uživanju, zadovoljstvu i ispunjavanju svih želja, da bi vam odmor protekao baš onako kako ste zamislili.

Foto: Promo

Bilo da idete na porodični odmor sa decom, ili biste da doživite nezaboravan medeni mesec, da se dobro zabavite ili jednostavno odmorite u miru i tišini, hotel Lujo 5* će iskrojiti boravak po vašoj meri.

Foto: Promo

Otvoren u maju 2018. godine, raspolaže sa 10 tipova soba sa direktnim ili delimičnim pogledom na more, koje su raspoređene u 13 četvorospratnih blokova. Gostima je na raspolaganju 9 bazena, 7 a la carte restorana, 11 barova, zatvoreni bazen, fitnes centar, parno kupatilo, sauna, slana soba i još mnogo toga. Za najmlađe tu su dečiji bazen, akva park, „Kijo Club“, mini disko i igralište.

Foto: Promo

Hotel ima dve prelepe plaže sa belim peskom i pontonom površine 1.850m2. Usluga hotela je luxury all inclusive, što znači da ni u jednom momentu ne morate da brinete da će vam nešto nedostajati, jer će o tome brinuti beskrajno uslužno osoblje hotela.

Foto: Promo

Preporučujemo vam da se lično uverite u udobnost hotela Lujo 5*, a prvi korak ka tome je da se raspitate o svim detaljima u agenciji „1A Travel”, gde možete dobiti sve dodatne informacije i napraviti pravi izbor za vaše letovanje.  Novina agencije je opcija online rezervacije na zvaničnom sajtu, što je odlična ušteda vremena i najbrži način rezervacije. Za sva pitanja možete pozvati i kontakt centar na 011/655 78 00. Osim za obalu Egeja, u ponudi su aranžmani i za Antalijsku regiju u Turskoj,  kao i za Egipat i Tunis.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju