KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DADILJE: Novi detalji nakon prijave otmice bebe u Kruševcu

S.B.

08. 08. 2022. u 16:34

POLICIJA u Kruševcu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ДАДИЉЕ: Нови детаљи након пријаве отмице бебе у Крушевцу

S.B.

Ona se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umesto da je vrati u dogovoreno vreme, odvela ju je u kuću svog momka.

Kako su “Novosti” jutros objavile, beba stara 40 dana nađena je porodičnoj kući D.S. u naselju Mudrakovac kod Kruševca,nakon što je majka novorođenčeta prijavila njen nestanak.

Ceo slučaj otkriven je oko 11 sati,kada je majka prijavila svoje strahove policiji. Ispričala je da je angažovala dadilju (identitet poznat “Novostima”) putem fejsbuka.

 U policiji su predočili da je majka pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela 35.-godišnja žena,koja ju je povremeno čuvala,da je nije vratila u dogovoreno vreme,kao i da je njen mobilni telefon nedostupan.

-Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena u kući momka tridesetpetogodišnje žene-navode u policiji.

- Beba je pronađena bez ikakvih povreda, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

A sam događaj, skoro da je filmski i prema nezvaničnim saznanjima,obiluje brojnim oprečnim izjavama dadilje J.J,koja je kao i beba nađena u kući u Mudrakovc, gde živi njen momak. 

“Novostima” je u porodici D.S.predočeno da oni nemaju veze sa nemilim događajem.

Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati