U CENTRU ŠETAČKE ZONE, NA NAJLEPŠOJ PLAŽI U GRADU: Continental Hurghada 5* - hotel sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta

Promo

07. 08. 2022. u 16:00

DANAS ćemo vam predstaviti jedan od najtraženijih hotela u Hurgadi, iz bogate ponude agencije „1 A Travel“.

У ЦЕНТРУ ШЕТАЧКЕ ЗОНЕ, НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ У ГРАДУ: Continental Hurghada 5* - хотел са изванредним односом цене и квалитета

Foto: Promo

U centru nove šetačke zone Memša, nalazi se Continental Hurghada 5*. Izlazi na najlepšu plažu u gradu, na kojoj ćete uživati u prošaranoj hladovini, pod visokim, raskošnim palmama i suncobranima od trske. Kako prilazite moru, postaće vam jasne sve očaravajuće priče koje ste slušali o Crvenom moru, u pamćenje će vam se urezati tirkizni odsjaj vode, dok vam koža upija toplo milovanje sunca. Već na ulazu u hotel, u prijatnoj atmosferi lobija, uverićete se da je sve podređeno udobnosti i uživanju. Ležerni i nenametljivi luksuz, mir i tišina, sve što vam je potrebno ukoliko tragate za odmorom u pravom smislu, na kom ćete napuniti baterije za sve naredne izazove sa kojima se susrećete i na poslu i u privatnom životu. Hotel Continental Hurghada 5* je jedan od onih u kom je vrlo dobar odnos kvaliteta i cene, a u okviru all inclusive usluge, gosti imaju na raspolaganju brojne sadržaje, poput a la carte restorana, bazena i raznih animacija. Zaista, brojni su razlozi zbog kojih se gosti ovom hotelu rado vraćaju svake godine.

Foto: Promo

Hotel ima 300m dugu peščanu plažu, lepo uređenu. Usluga je All Inclusive, a osim glavnog restorana, hotel ima i nekoliko a la carte restorana, koje gosti mogu besplatno posetiti jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Na raspolaganju gostima je i nekoliko barova, od kojih jedan samo za odrasle. Jedan veliki bazen, koji je podeljen u tri segmenta, sa jednim delom za najmlađe i samo jednim manjim toboganom – u toku zime greje se, ali samo u jednom od tri segmenta. Za one koji preferiraju dodatnu rekreaciju na odmoru, besplatno je korišćenje teretane. Tu su i razni tereni za više sportova, ukoliko gosti više vole ovakav tip fizičke aktivnosti.

Foto: Promo

Zbog svega što smo vam već ispričali, verujemo da je hotel Continental Hurghada 5* pravi izbor za vaš odmor, ali ukoliko i dalje imate nekih nedoumica, u turističkoj agenciji 1 A Travel će vam pomoći da nađete onaj koji je baš po vašoj meri. Nemojte stati sa maštanjem i planiranjem kada izaberete takav hotel. Vaš hotel će vam svakako pružiti odmor koji priželjkujete preko cele godine i zabavu koja se ne zaboravlja tek tako, ali odvažite se da upoznate i drugačiji Egipat. Po dolasku na destinaciju, svakako ćete čuti za brojne mogućnosti za razonodu i avanturu, koje se otvaraju tokom vašeg boravka u Hurgadi. Snorkling i izlet na Rajsko ostrvo je nešto što oduzima dah, a poseta Kairu ili Luksoru je vredna svakog minuta vožnje, pa kad ste već u Egiptu, ne propustite da se upoznate i sa bogatom istorijom ove prelepe države.

Foto: Promo

I ovaj, i svi drugi otvoreni hoteli na destinaciji, poseduju sertifikat Covid 19 koji vam garantuje bezbednost i sigurnost prilikom zasluženog odmora.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Pored Egipta, u ponudi agencije „1 A Travel“ nalaze se i brojne druge opcije za odmor, a posebna pogodnost je mogućnost online rezervacije kroz sajt 1A Travel Green, najlakši i najbrži način rezervacije vašeg odmora! Osim što ćete sebi uštedeti vreme i izbeći da se nepotrebno krećete kroz užurbani grad i gužve, u ovim okolnostima opreza,  možete pri tom biti ponosni jer koristeći opcije online rezervacije brinete i o svojoj okolini i čuvate prirodu. 

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PROTEST PORODICA ubijene dece ispred Ribnikara - Nezadovoljni zbog odluka Saveta roditelja