AUTOBUS PUN PUTNIKA ZAPALIO SE NA PUTU DO CRNE GORE: Požar buknuo u pokretu i nasred tunela (FOTO)

Novosti online

17. 07. 2022. u 13:41

U BRZINSKOJ akciji vatrogasna jedinica iz Čajetine sinoć je spasila pun autobus putnika koji se zapalio u pokretu u tunelu, a koji se kretao iz pravca Užica ka crnogorskom primorju.

АУТОБУС ПУН ПУТНИКА ЗАПАЛИО СЕ НА ПУТУ ДО ЦРНЕ ГОРЕ: Пожар букнуо у покрету и насред тунела (ФОТО)

Foto: RINA

- Požar se dogodio u zadnjem delu autobusa, kod motora. Brzo je intervenisala vatrogasna jedinica koja je, što nam je i najvažnije, sačuvala sve živote i lokalizovala požar. Vatra je pričinila manju materijalnu štetu na vozilu - potvrđeno je u vatrogasnoj službi.

Foto: RINA

Putnici koji su se našli u autobusu koji vodi ka omiljenom srpskim moru, brzo su evakuisani.

- Sve je oko nas bilo u dimu i teško se disalo, samo su nam rekli da moramo hitno da napustimo autobus i što pre izađemo iz tunela. Sve stvari sa sobom smo poneli, plašili smo se da ne požar ne proširi. Proveli smo besanu noć i čekali da se kvar otkloni kako bi bezbedno stigli do krajnje tačke -  kazao je jedan od putnika.

Foto: RINA

Zbog incidenta koji se dogodio na putu ka Crnoj Gori, saobraćaj se odvijao usporeno, sa preusmerenjima na alternativne pravce.

(RINA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu