Gde upisati dete u kvalitetnu, a povoljnu privatnu srednju školu?

Promo

13. 07. 2022. u 16:00

MA neka upiše bilo koju školu! Važno je da ima diplomu! Sigurno ste ovu konstataciju čuli mnogo puta ranije. A da li je zaista tako, posebno danas kada postoje ne samo državne, nego i prvatne srednje škole, u okviru kojih su dostupni i više nego interesantni obrazovni profili?

Где уписати дете у квалитетну, а повољну приватну средњу школу?

Foto: Promo

Idealno je ako vaše dete na samom kraju osmogodišnjeg školovanja zna čime želi da se bavi u budućnosti. Ipak, takva situacija se u praksi ne sreće baš često. Obično deca u tom uzrastu uopšte nisu zainteresovana za školovanje, a srednju koju žele da upišu biraju ili po broju poena koje imaju ili na osnovu toga gde će veći deo njihovih drugova, sa kojima su proteklih osam godina proveli vreme, da nastave školovanje.

Foto: Promo


Ono sa čime se kasnije mnogi od njih i njihovi roditelji susreću nije uopšte prijatno, jer dete nezadovoljno odabirom srednje škole, neretko ima problem i da je završi.
Da to uopšte ne mora da bude tako, dokaz je i Srednja medicinska i IT gimnazija. Sve i da vaše dete nije uopšte sigurno kojim poslom bi želelo da se bavi u budućem životu, ova privatna srednja škola u svojoj izuzetno obimnoj ponudi sigurno ima obrazovni profil koji će svakom učeniku biti interesantan. Tim pre što su u ponudi obrazovni profili poput medicinska sestra – tehničar i elektrotehničar informacionih tehnologija, koji su među osmacima izuzetno traženi.

Foto: Promo

Cena pristupačna, a plaćanje na rate

Roditelji se, međutim u takvim situacijama pribojavaju dve stvari, da li je škola zvanično priznata i koliko u njoj košta školovanje? A kada je u pitanju Srednja medicinska i IT gimnazija, nema nikakve sumnje ne samo da se radi o privatnoj srednjoj školi koju je nadležno Ministarstvo zvanično priznalo, te o tome izdalo validno rešenje, koje je transparentno navedeno na zvaničnoj veb prezentaciji ove škole. Odgovor na drugo pitanje često roditelje dece, to jest njihove zakonske staratelje, ostavi bez teksta, prosto zato što ne mogu da poveruju da je cena školovanja toliko pristupačna. A dostupna je i mogućnost plaćanja na rate.

Foto: Promo

Posle svega toga nameću se neka nova pitanja. Ako je školovanje tako povoljno, da li je Srednja medicinska i IT gimnazija zaista kvalitetna škola? Sasvim očekivano pitanje, budući da je u našem narodu uvreženo mišljenje da je dobro samo ono što je skupo.

Da je u pitanju ne samo kvalitetna obrazovna institucija, nego i škola u kojoj nastavni i stručni kadar čine isključivo vrhunsku profesori sa dugogodišnjim iskustvom, nema nikakvog spora. Dokaz tome su i na desetine učenika, koji pohađaju ovu školu i u Beogradu i u Jagodini i u Kragujevcu, odnosno u svim gradovima širom naše zemlje, u kojima Srednja medicinska i IT gimnazija ima izdvojena odeljenja.

Foto: Promo

Vrhunski uslovi i brojne radionice

Savremeno opremljen prostor u kome se odvija nastava, sa svim potrebnim sadržajima, tako da se i đaci i njihovi profesori osećaju prijatno, brojne zanimljive radionice i praktičan deo nastave, koji se realizuje u saradnji sa pažljivo odabranim partnerima, inače vrhunskim stručnjacima u okviru određene oblasti, razlozi su koji su sasvim dovoljni da više ne razmišljate u drugim školama. Srednja medicinska i IT gimnazija je najbolji izbor, u to nema nikakve sumnje!

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!