VULIN PRISUSTVOVAO OBUCI U LISIČJEM JARKU: SAJ uskoro dobija najsavremeniju padobransku opremu

Novosti online

13. 07. 2022. u 12:50

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas redovnoj padobranskoj obuci pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice u Lisičjem jarku.

ВУЛИН ПРИСУСТВОВАО ОБУЦИ У ЛИСИЧЈЕМ ЈАРКУ: САЈ ускоро добија најсавременију падобранску опрему

Foto: Ministarstvo

Ministar je istakao da će padobranci SAJ-a uskoro dobiti najsavremeniju padobransku opremu.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da razvija svoje najelitnije jedinice. Padobranci SAJ-a uskoro će dobiti najsavremeniju padobransku opremu pomoću koje će moći da na još efikasniji, ali i bezbedniji način izvode svoje skokove. U poslednjih godinu i po dana broj skokova padobranaca SAJ-a značajno je povećan u odnosu na 2018. ili 2019. godinu - poručio je Vulin.

- Zahvalan sam predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći i podršci koju pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova. Nastavićemo sa velikim ulaganjima u razvoj naših elitnih jedinica i njenih pripadnika. Po kvalitetu i obučenosti naših pripadnika elitnih jedinica daleko smo ispred regiona i među prvima u Evropi. Učinićemo sve da Specijalna antiteroristička jedinica bude još opremljenija, još snažnija i efikasnija i da njeni pripadnici imaju najbolje uslove za izvršavanje zadataka, ali isto tako da prilikom izvršavanja zadataka budu još bezbedniji i zaštićeniji - poručio je ministar.

Padobranci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova izveli su skokove sa kompletnom borbenom opremom i naoružanjem za borbena dejstva.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izveo je skok na visini od 3.500 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili