DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Netačne tvrdnje pojedinih medija o zaustavljanju pregovora i pomoći države radnicima Fijata

Novosti online

01. 06. 2022. u 16:52

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić demantuje da je predstavnicima sindikata Fijata prenela da nema nikakvih pomaka i naznaka da će im država pomoći, kako su to preneli pojedini mediji.

ДАРИЈА КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ: Нетачне тврдње појединих медија о заустављању преговора и помоћи државе радницима Фијата

Foto: Strahinja Babović

Ministarka Kisić je u svakodnevnoj komunikaciji kako sa predstavnicima kompanije, tako i sa predstavnicima sindikata Fijata, a u cilju iznalaženja najboljih rešenja za radnike te kompanije.

U duhu daljeg socijalnog dijaloga, ministarka Kisić poziva sve strane da se fokusiraju na razgovore, jer samo tako se može doći do najboljeg rešenja za sve.

Jedan od zaposlenih koji je učestvovao u pregovorima sa predstavnicima vlade Zoran Miljković je ranije danas izjavio za Novu rs da se tokom dana čuo sa ministarkom Kisić i da je, kako tvrdi, od nje saznao da nema nikakvih pomaka niti naznaka da će im država pomoći i najavio da će radnici sutra ujutru blokirati ulaze u fabriku.

Ministarka Kisić je tokom meseca razgovarala sa predstavnicima radnika kragujevačke fabrike o uslovima rada do početka proizvodnje novog modela auta na električni pogon, što je planirano za treći kvartal 2024. godine.

BONUS VIDEO: KRENULA KOLONA: Džipovi i vozila pod rotacijom i sirenama napuštaju Dedinje i kuću Darka Šarića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković