U SVOM poslednjem intervjuu Momo Kapor podelio je sa poštovaocima njegovog lika i dela jednu anegdotu o susretu sa slavnim ruskim režiserom Nikitom Mihalkov.

Mija

02.05.2022. 11:08

Pametni ljudi mogu svu mudrost života da sažmu u jednoj ili dve rečenice. Na žalost ovog glupog sveta sve ih je manje a taj isti svet čini sve da ih nestane iako negdje u podvesti zna taj isti svet da su jedino pametni kočnica tog ludog voza u koji su nas te budale strpale i nema ni njima spasa kao ni nama. Ali im oholost, gramzivost i ogromna količina gluposti ne dozvoljavaju da to vide, jer kad je neko glup on je glup a to je najgora bolest od koje najviše pati planeta i leka nema na žalost. Italija i imaju jednu staru Rimsku koja kaže"Mama de imbecili e sempre incinta " (Majka od imbecila je uvek trudna)!!!!

Šator

02.05.2022. 15:34

@Mija - Све то је ОК, али ако се у ивоземаљским животу не одбранимо и то на дваки насртај одговоримо тоталним уништењем истријебиће нас. Једино да се уздамо у педерску пошаст па да и они нестану...

tomy

02.05.2022. 12:10

Neki dan sam gledao Ruski ratni film.Radnja se desava negde u Africi gde u Rusku bazu medju njihove profesionalne vojnike dolazi po prvi puta jedan Rus ,bivsi policajac.Nailazi na jednog od svojih ne bas uljudnih koji mu u jednom trenutku objasnjava razliku izmedju Rusa i Amera i kaze:oni se bore za demokratiju a mi za istinu!

Soko

02.05.2022. 14:32

Nikita Mihalkov je sto posto u pravu.U Američkim filmovima nema ničeg umetničkog.Amerikanci neznaju da snime film bez sadizma.Mora biti sto ubijenih sto auta dignuti u vazduh desetine srušenih zgrada i svega što se može uništiti.Njuhove filmove bi trebalo zabraniti da se prikazuju kod nas.Oni negativno utiču na razvoj dece,stvaraju im nervozu i podstiču na agresivnost.