PRAZNIČNE GUŽVE NA GRANICAMA: Vozila čekaju i po sat vremena

Tanjug

25. 04. 2022. u 14:32

PUTEVI Srbije upozoravaju vozače da se na putu Bački Breg - Sombor sa obilaznicom oko Sombora od danas do 2. avgusta planiraju radovi od 7 do 16 časova zbog kojih će se saobraćaj odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila, a koje je regulisano semaforima.

ПРАЗНИЧНЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА: Возила чекају и по сат времена

Foto Tanjug

Na deonici Titelski most-Perlez u toku su radovi na rehabilitaciji koji se obavljaju od 7 do 17 časova i planirano je traju do 31. maja uz naizmenično propuštanje vozila.

Na autoputu E-75 kod petlje Požarevac do 6. juna predviđeni su radovi na rehabilitaciji na mostu. Saobraćaj se odvija jednom-slobodnom saobraćajnom trakom. Zatvoren je krak petlje Beograd-Požarevac i Požarevac-Niš, a alternativni pravac je petlja Smederevo.

Na deonici Prilike-Jasenovo u toku su radovi na sanaciji klizišta „Joše“ uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi na pojačanom održavanju odvijaju se i na deonici Gložan-Begeč, od 7 do 17 časova i trajaće do 3. juna uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 60 minuta, na Batrovcima toliko čekaju i teretna i putnička vozila. Na prelazima Gostun i Jabuka na ulazu i izlazu iz zemlje 45 minuta čekaju putnička vozila, a na prelazu Kotroman 45 minuta čekaju sva vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OAZA MIRA I ZELENILA: Dom Radoša Bajića ograđen zidovima - porodica čuva svoju privatnost (FOTO)