RASIM LJAJIĆ MORA DA OSTANE U BOLNICI: Političar teško diše i trpi jake bolove

Novosti onlajn

18. 04. 2022. u 12:00

RASIM Ljajić, lider SDPS-a i bivši ministar, imao je jutros kontrolni pregled, kako je ranije najavio, i nadao se da će danas biti otpušten na kućno lečenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje još nije dobro i moraće još da ostane u bolnici.

РАСИМ ЉАЈИЋ МОРА ДА ОСТАНЕ У БОЛНИЦИ: Политичар тешко дише и трпи јаке болове

Predrag Mitić

- On još mora da ostane u bolnici zbog bolova i otežanog disanja, što je posledica preloma četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka. Potrebne su dalje pretrage i adekvatan medicinski nadzor - kazao je izvor iz bolnice.

Podsetimo, lider SDPS-a u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir govorio je o nesreći u kojoj je tragično stradao jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Brnako Gogić (45). Ljajić je ispričao da se apsolutno ničeg iz nesreće ne seća.

- Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme... Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica... Ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda... Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše... Najteže mi je zbog Branka - rekao je Ljajić.

On je kazao i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se s vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio. Podsetimo, Rasim Ljajić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. Ljajićev saputnik, predsednik IO SDPS i direktor JP "Emisione tehnike" Branko Gogić, koji je upravljao "škodom superb", od težine povreda zadobijenih u nesreći preminuo je na licu mesta. Ljajić je čistom srećom preživeo.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANjU RASIMA LjAJIĆA:Doktor Muamer Bačevac saopštio-"Van životne opasnosti"

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

Donorstvo je herojstvo